Elämäsi Tärkein Kevät -retriitti 2022

Kaipaatko olemista itsesi kanssa? Haluatko luoda tilaa kehoon ja mieleen joogan ja taiteen keinoin? Haluatko putsata kehosta vanhaa kuonaa ja energiaa ja tuoda tilalle uutta raikasta virtausta? 

Elämäsi Tärkein Kevät -retriitti Ähtärissä on suunniteltu sinua varten, joka haluat ravitsevan pohjan uudelle kasvukaudellesi. Retriitin ohjatut keholliset harjoitteet auttavat purkamaan tunnekuormaa kehomuistista ja intuitiivinen maalaaminen tukee prosessia luoden tilan itseilmaisulle värien avulla. Mihinkään harjoitteisiin et tarvitse aiempaa kokemusta, voit luottaa kehoosi ja sydämesi ohjaukseen sekä turvallisiin ohjaajiin.

Ohjaajat Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita kursseja ja retriittejä yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omia syövereitään iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja(SJL ja kundaliini). Opinnoissaan hän on perehtynyt mm. psykologiaan, erityispedagogiikkaan ja steinerpedagogiikkaan. Hän on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta 10 vuotta ja on seinäjokisen Joogakoulu Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä, itsetuntemusvalmentajana ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: https://www.sanmaya.fi/miaulvila.

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa sekä kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer -taiteilijana hän alkoi toimia vuonna 2015. Tällä hetkellä Anne toimii sosiaalityöntekijänä Pohjois-Pohjanmaalla sekä taiteilijana ja itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. 

Retriitin sisältö

Tunnelukkojen avaaminen fyysisten ja luovien harjoitteiden avulla on tehokasta ja vapauttavaa. Löydät sinussa piilevän luovan voiman, jonka avulla uskallat rakentaa elämäsi uudenlaiseksi – vapaudeksi kulkea sinunlaisiasi polkuja. Elämäsi Tärkein Kevät-retriitti auttaa sinua päästämään irti asioista, joita luulet tarvitsevasi ja tekee tilaa mahdollisuuksille, joita et ehkä vielä edes näe. Elämäsi Tärkein Kevät -retriitti voi olla myös hengähdyshetki itsellesi pitkän talven jälkeen. Tällä itsetuntemustasi syventävällä retriitillä saat aikaa olemiselle upeissa puitteissa lähellä luontoa. Retriittipaikkamme Vanha Pappila Hetki on luksustason boutiquehotelli Ähtärin keskustassa järven rannassa, jossa on panostettu huoneiden visuaaliseen ilmeeseen, vuoteiden tasokkuuteen ja laadukkaaseen maukkaaseen ruokaan.


Early Bird hinta 440€ on voimassa 28.2.22 saakka. Sen jälkeen hinta 490€. Hinta sisältää majoituksen, ruuan, ohjauksen, rantasaunan ja maalausvälineet. (Yksityishuone +50e)
Lue lisää facetapahtumasta!

Kysy lisää ja varaa paikkasi: miaulvila@gmail.com.