1. VAPAUTTAVAN MAALAAMISEN MENETELMÄ

Vapauttavan maalaamisen menetelmä -koulutusohjelman uusi ryhmä on aloittanut lokakuussa 2023 Seinäjoella. Koulutus on tilattavissa myös työyhteisöille.

Haluatko oppia luovia menetelmiä oman sisäisen kasvusi tai asiakastyösi tueksi?

Vapauttava maalaaminen on rakentamani luovia, mentaalisia ja kehollisia harjoitteita yhdistelevä metodi, jonka tarkoitus on syventää itsetuntemusta, vapauttaa luovan energian virtausta ja antaa välineitä tunnepurkuun, itseilmaisuun sekä itsen ja muiden kohtaamiseen avoimesti, rehellisesti ja myötätunnon kautta. Opetan tämän koulutuksen aikana sinulle kaiken, minkä osaan ja asia, mitä parhaiten osaan sinulle opettaa, on sinun oma voimasi. Kun opit ohjauksessani kohtaamaan itsesi ja menneisyytesi hyväksyen, opit kohtaamaan myös muut ihmiset samalla syvyydellä. Koulutuksen käytyäsi voit käyttää opettamiani menetelmiä nykyisen työsi lisänä rakentaen kaikesta osaamisestasi omannäköisen kokonaisuuden tai käyttää metodejani oman kasvusi ja luovan työskentelysi tukena.

Koulutuspäivät 1.10., 29.10., 10.12., 7.1., 4.2., 17.3., 14.4., 26.5., 9.6. ja 7.7. Hinta 1295e/lukuvuosi tai 129,50e/kk.

Haluatko oppia tämän menetelmän ja osallistua kasvumatkalle?

Ilmoittaudu mukaan tästä!

”Kun ylität kynnyksen, kynnys katoaa.”

Lue Vapauttavan maalaamisen syntytarina täältä. Minun taustastani voit lukea täältä.

Koulutusohjelman teemoja

 • Itsetuntemuksen syventäminen
  • Minä suhteessa yhteiskuntaan, sukuun ja yhteisöön sekä toisiin ihmisiin
  • Minä suhteessa historiaani ja tulevaisuuteeni
 • Taidetyöskentelyyn suuntaavat keho-, mieli- ja tunneyhteysharjoitukset
  • Mielikuva- ja hengitysharjoitukset, sisäinen narratiivi, inquiry, intuition käyttäminen, intuitiivinen kirjoittaminen, sanoittaminen (monologi, dialogi), meditaatio- ja rentoutusohjaus, EFT, liikkeellinen tunnepurku ja -ilmaisu, jooga, taichi, tanssi (vapaa liike), luontoyhteys, äänen värähtelyn vaikutukset – mantrat, soittimet ja musiikki
 • Taidetyöskentely
  • Maalausvälineisiin ja -metodeihin tutustuminen (symbolien käyttö, ylimaalaus, sekatekniikat jne), värien vaikutus, tunnepurkutaide, elämänpuutyöskentely, elämäntarinamaalaaminen, kehon väritysskannaus, sanataide, muovailu minäkuvakollaasityöskentely, metsämandala ym.
 • Itsen ja toisen arvostava kohtaaminen
  • Itsenäinen työskentely sekä pari- ja ryhmätyöskentely
 • Luovan tilan rakentaminen ja kannatteleminen 
 • Keho-mieliyhteys
 • Energiatyöskentely
 • Voimaväri – värien voima
 • Kohtaaminen, vuorovaikutus, aito itse, läsnäolo, kunnioitus, rehellisyys 
 • Varjotyöskentely, armollistaminen, myötätunto 
 • Hiljaisuuden voima
 • Vastaanottaminen, kerääminen – antaminen, toiminta
 • Tukahduttaminen – vapauttaminen – tasapainottaminen 
 • Sisäinen lapsi, sisäinen vanhempi/auktoriteetti -> itseään kannatteleva aikuinen 

Koulutuksen hintaan sisältyy yksi yksilökohtainen ohjaus/60min lähi- tai etäohjauksena

Vuoden aikana tulevat luettavaksi kirjat: Häpeän alkemia, Kaisa Peltola (Viisas elämä 2021) ja Tunne lukkosi, Kimmo Takanen (WSOY 2017)

Koulutuspaikka sijaitsee upealla Piirin alueella Etelä-Pohjanmaan Steinerkoululla Seinäjoella, osoitteessa Vuorenmaanrinne 33.

Jos haluat esittää lisäkysymyksiä tai varata heti paikan (ryhmä pidetään pienenä, max 10hlöä), laita minulle viesti.

Palautteita osallistujilta

”Koulutus on ollut aivan ihana❤ Upeita tehtäviä laidasta laitaan, kaikki maalaustehtävät jne… Vaikka kotona kirjoittaminen on välillä jäänyt vähälle, se on avannut isoja prosesseja ja sen kautta on tullut useita merkittäviä oivalluksia. Ryhmän lämmin tunnelma auttaa ujon introvertinkin avautumaan. Ja kun avautuu, se johtaa aina uusiin ihaniin asioihin. Anne, olet ryhmän vetäjänä todella lämmin, sydämellinen ja asiantunteva ja luot rauhoittavan ilmapiirin.”

”Tätä koulutuspäivää, joka on kerran kuukaudessa, odotan aina päiviä laskien. Tämä on ollut minulle ihanaa terapiaa, antanut vaativalle mielelleni lempeyttä ja anteeksiantoa ja mikä ihaninta uusia tuttavuuksia muista ryhmäläisistä.”

”Hakeuduin koulutukseen, koska tiesin ennalta kouluttajan vahvan kyvyn toimia intuition kautta ilman turhaa teorioista ja oikeaoppisuudesta tukea ja perusteluja hakien. Koulutus on ollut sielua koskettavan syvällinen, monipuolinen matka tiedostamattomille alueille. Meditaatiot vahvoja, sielun ja tunnemaailmaan äärelle johdattavia. Tietopuolta on juuri sopivasti suhteessa käytännössä tekemiseen.”

”Syvä sukellus itseen. Avaa monia asioita, keskustelut antaneet uusia näkökulmia. Prosessi joka kasvattanut ja haastanut omia ajatusmalleja/tekemistä”

”Kuukausittainen tapaamishetki on ollut minulle mahdollisuus hetken pysähtymiseen ja hiljenemiseen oman elämäni hälyn ja kaaoksen keskellä.

– tilaisuus peilata omaa elämää, mennyttä ja tulevaa

– avautua enemmän intuitiolle ja sen johdatukselle

– kuin kehto, jossa saa hetken keinua ja levätä”

Elämäsi tärkein vuosi -koulutuskokonaisuus alkaa 28.9.2024 Seinäjoella

Elämäsi Tärkein -vuosi (sanmaya.fi)