INTUITIIVINEN TAIDE

Aloin maalata vuonna 2011. Olin silloin hoitovapaalla aikuissosiaalityöntekijän virasta ja kotona kolmen tyttäreni kanssa, poika kasvamassa kohdussani. Jokin sysäsi minua vahvasti tälle tielle, vaikka olin luullut, että en ole tippaakaan luova. Ensimmäisen, pienen pieniä tuubeja sisältävän maalisalkkuni ostin päähänpistosta marketista. Aloitin ilman minkäänlaista suunnitelmaa, ryhdyin vain. Annoin värien viedä. Maalaushetkistäni tuli vähitellen keskustelua sisimpäni kanssa. Työstin tunteitani, tutkin energioita, olin herkillä. Aloin löytää vahvan yhteyden intuitiivisen feminiinin puoleni kanssa, toimittuani vuosia maskuliinienergiasta käsin, suorittaen. Löysin maalaamalla polun, joka vei elämäni aivan uusille teille. Myös lopetuksiin, irtipäästöihin ja uusiin alkuihin niin työssä kuin ihmissuhteissakin.

Aluksi maalasin vain itselleni, mutta nyt jo vuosia olen maalannut muillekin, prosessien käydessä yhä enemmän ja enemmän hoitaviksi ja energeettisiksi taideteoksiksi. Maalaan millä ja miten vain, akryyliväreillä, öljyväreillä, siveltimin, sormin, hiekalla, langoilla, palettiveitsillä ja aina niillä sävyillä, jotka sillä hetkellä kutsuvat itsensä mukaan prosessiin. Usein maalauksiini tulee mukaan myös luonnon puolijalokiviä. En suunnittele etukäteen vaan kuuntelen energiaa – ja annan mennä.

Galleriassa on selattavissa sekä kodin löytäneitä että kotia vailla olevia maalauksiani. Kaupastani löydät myynnissä olevat maalaukset. Jos jokin maalauksistani puhuttelee sinua, uskaltaudu hankkimaan se itsellesi tai tilaa juuri sinua tai läheistäsi varten maalattu intuitiivinen maalaus. On nimittäin merkityksellistä, millaisella energialla ympäröit itsesi arjessa. Taide kohottaa, koskettaa, avaa ja rauhoittaa – tai sysää muutokseen. Kuuntele, millaista energiaa sinä tarvitset nyt.

VAPAUTTAVA MAALAAMINEN

Haluatko vapautua? Haluatko työstää tunteitasi, löytää yhteyden sisimpääsi, päästää irti kontrollintarpeesta ja nauttia värien ja sielusi yhteisestä tanssista?

Vapauttava maalaaminen on kehittämäni menetelmä, joka saattaa sinut meditatiiviseen maalaamisen tilaan, jossa antaudut läsnäolevaksi sille, minkä on aika tulla esiin ja työstettäväksi juuri nyt. Ohjaan maalaushetkien alussa mielikuvaharjoituksen, joka johdattaa sinut oikeanlaiseen tunnelmaan. Ohjaus voi tulla toivomastasi teemasta käsin tai intuitiivisesti minun kauttani. Voit käsitellä maalaten erilaisia tunteita ja elämäntapahtumiasi tai pelkästään pitää hauskaa ja rentoutua, joka sekin on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit itsellesi antaa.

Ohjaan vapauttavaa maalaamista tilauksesta kaikenlaisille kokoonpanoille – yksilöohjausta, parityöskentelyä ja ryhmäohjausta eri kohderyhmille. Olipa sinulla mielessäsi kotikutsut ystäville, polttarit, synttärit, tyhy -päivä, yhdistystoiminta, asiakaspäivät, perheen yhteinen hetki, tunnepurku, osallistava ja kuntouttava toiminta – ole yhteydessä niin sovitaan ajankohta. Sosiaalityöntekijän koulutukseni ja työskentelytaustani ansiosta solahdan ihmisten kuin ihmisten pariin ja kykenen tarjoamaan turvallisen sekä vapauttavan maalauskokemuksen.

Maalaushetken hinta kuluttajille on 35e/hlö Seinäjoella ja lähikunnissa (minimi 5 osallistujaa) ja pidempien matkojen päässä 50e/hlö. Kaikki maalausvälineet sisältyvät hintaan (huonekalujen suojaus, maalausalustat, akryylimaalit, maalauspaperi/kangas, siveltimet, glitterit, höyhenet jne.). Mikäli toivot, että vuokraan tilan maalaushetkeäsi varten, vuokrakulut veloitetaan lisämaksuna. Vaihtoehtoisesti voit pyytää omalle ryhmällesi tarjouksen.

Maalausohjaus yrityksille ja yhdistyksille 250e/2h, kun mukana on enintään 5 osallistujaa, 395e/2h, kun mukana on enintään 10 osallistujaa ja 530e/2h kun mukana on yli 10 osallistujaa. Hinta sisältää arvonlisäveron 24% ja maalausmateriaalit osallistujille. Voit myös pyytää tarjousta sinun yhteisösi tarpeisiin sopien ja neuvotella esimerkiksi säännöllisistä valmennushetkistä sopimushintaan, äänimaljarentoutuksesta maalaushetken päätteeksi tai vaikka useamman tunnin workshopista, jopa kokonaisesta kurssista toivomallasi teemalla.

VALORUNOT

Oletko kokenut jotain, mille haluaisit löytää sanat? Haluaisitko nähdä itsesi selkeämmin? Tai onko sinulla joku, jolle haluaisit sanoittaa tunteitasi, kiitollisuuttasi? Tai haluatko lahjoittaa läheisellesi jotain, mikä koskettaa ja kantaa elämässä eteenpäin.

Valoruno antaa sanat kokemuksellesi ja peilaa sinulle sinut tässä hetkessä. Se näyttää sinulle pilkahduksen, jos olet juuri nyt pimeässä.
Avaan kirjoittaessani sydämeni ja sieluni sinun tilanteessasi tai lahjan saajan tilanteessa vallitseville energioille ja annan sanojen virrata, tarkoituksenaan hoitaa ja kohottaa lukijaansa.

Valoruno voi olla voimaannuttava ja koskettava lahja läheiselle – rippilapselle, syntymäpäiväsankarille, elämänkumppanille, ystävälle, kihlaparille, työtoverille tai jollekin muulle, jota haluat muistuttaa hänen ainutlaatuisuudestaan.
Valoruno voi toimia myös värssynä – lohtuna läheisille tai jäähyväisenä henkimaailmaan siirtyneelle. Usein värssyt nousevat myös poislähteneen “suulla”. Aina siten, kuin on korkeimmaksi parhaaksi.

Toimitan Valorunon sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Värssyn voit tilata halutessasi myös käsintehdyssä adressissa. Runon hinta on 30e, lisäkulu adressista postitettuna 10e.

Jos haluat tilata useamman Valorunon esimerkiksi ystävä- tai työporukalle, pyydä tarjous. Tai jos haluat minut kirjoittamaan runoja johonkin tilaisuuteesi, ota yhteyttä.

ÄÄNIMALJA- JA RUMPURENTOUTUS

Äänimaljojen ja rumpujen värähtelevä sointi on hyvin rentouttavaa. Se hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä mentaalista, emotionaalista että fyysistä kehoasi ja laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle. Äänen värähtely jatkaa kulkuaan solunesteissä avaten tietä vapaammalle energianvirtaukselle.

Jos haluat helpotusta stressiin ja uniongelmiin tai päästä ulos ajatusten ja tunteiden kehästä, kannattaa tarjota ärsykkeitä aisteille mielen sijaan. Äänimalja- ja rumpumusiikki hoivaa sinua sekä kuulo- että tuntoaistin kautta värähtelyllään ja saattaa sinut syvärentoutuneeseen tilaan. Toistuvilla hoidoilla saat parhaita tuloksia.

Ohjaan Joogakoulu Sanmayassa Seinäjoella joka perjantai klo 16.15 – 17 hintaan 10e/kerta. Mukaan pääsee myös Sanmayan kortilla. Sanmayan tiedot ja ajanvarauskalenterin löydät sivulta www.sanmaya.fi, varaa paikkasi ennakkoon.

Lisäksi ohjaan äänimaljarentoutuksia Kurikassa paikkana Studio Minoon www.minoon.fi joulukuun kolmena keskiviikkona 2., 9. ja 16.12. klo 19 -20. Osallistumismaksu 12e/kerta maksetaan minulle käteisellä tai pankkikortilla paikan päällä. Ilmoittaudu suoraan minulle, paikkoja on rajoitetusti.

Voit tilata äänirentoutuksen yksittäistapahtumana tai säännöllisenä hyvinvointihetkenä kohderyhmällesi, myös kotiisi, johonkin tapahtumaasi tuomaan tunnelmaa tai vaikka työpaikallesi tärkeän palaverin alkuun. Jo vartin äänirentoutuksen jälkeen ilmapiiri rauhoittuu ja osallistujat ovat läsnäolevampia sekä tyynempiä.

Tarvittaessa varaan sinulle tai ryhmällesi tilan rentoutuksen toteuttamista varten (vuokrakulut lisätään ryhmäohjausten hintaan). Tilauskäyntien hinta on keskimäärin 20e/hlö riippuen matkasta, osallistujamäärästä ja mahdollisesta tilavuokrauksen tarpeesta. Ota yhteyttä niin suunnitellaan toteutus yhdessä.

Käytän äänirentoutuksissa soittimina poronnahkarumpuja, useita eri kokoisia ja eri taajuuksilla soivia äänimaljoja, syvävaikutteista kannettavaa kongia sekä koshikelloa. Soittimet valikoituvat sekä tilaajan toiveen että kulloisenkin tilanteen mukaan.

KURSSIT JA RETRIITIT

Järjestän työpajoja eri teemoilla ja sisällöillä pääasiassa Seinäjoella, mutta myös tilauksesta ympäri Suomen.

Ohjaan maalausretriittejä Suomessa yhteistyössä jooga- ja itsetuntemusohjaaja Mia Ulvilan kanssa, järjestän silloin tällöin vapauttavia maalausviikonloppuja luonnon ääreen ja olenpa tehnyt maalausmatkoja ryhmien kanssa myös ulkomaille, Etelä-Ranskaan ja Italiaan.

Seuraava yhteinen retriittini Mian kanssa on jo täynnä (Vapauttava liike ja maalaaminen 1.-3.1.2021) mutta Elämäsi Tärkein kevät -retriittiin Ähtärin Vanha pappila Hetkeen mahdut vielä mukaan 16.-18.4.2021. Paikka on todella tunnelmallinen ja levollinen ja ohjelmalle pistää sisäisen kasvun liikkeelle. Lisätietoja löydät Facebook -tapahtumasta.

Sivustolle on tulossa verkkokauppa lähiaikoina!