Äänimalja- ja rumpumeditaatiot

Äänimaljojen ja rumpujen värähtelevä sointi on hyvin rentouttavaa. Se hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä mm. alentaen stressihormonitasoja elimistössä, purkaen hermoston kuormaa, hidastaen aivoaaltoja, parantaen unen laatua ja lisäten aineenvaihduntaa. Äänen värähtely kulkee solunesteissä purkaen jännitteitä ja avaten tietä vapaammalle energianvirtaukselle.

Jos haluaa helpotusta stressiin ja uniongelmiin tai päästä ulos ajatusten ja tunteiden kehästä, kannattaa tarjota ärsykkeitä aisteille mielen liiallisen aktivoimisen sijaan. Äänimalja- ja rumpumusiikki hoivaa ihmistä sekä kuulo- että tuntoaistin kautta eri äänitaajuksien avulla. Soittaessani ohjaan samalla hengitys- ja mielikuvaharjoituksia, jotka kuljettelevat meditaativiseen tilaan lempeästi.

Voit tilata äänimeditaation yksittäistapahtumana tai säännöllisenä hyvinvointihetkenä kohderyhmällesi (säännöllinen viikottainen ohjaus 90e/kerta +km), johonkin tapahtumaasi tuomaan tunnelmaa tai vaikka työpaikallesi esimerkiksi tärkeän palaverin tai kokouspäivän alkuun. Jo lyhyen äänirentoutuksen jälkeen ilmapiiri rauhoittuu ja osallistujat ovat läsnäolevampia sekä tyynempiä ja tunnelma on otollinen rauhalliselle keskustelulle.

Tarvittaessa varaan sinulle tai ryhmällesi tilan rentoutuksen toteuttamista varten (vuokrakulut lisätään ryhmäohjausten hintaan). Tilauskäyntien hinta on yksityishenkilöille Seinäjoella 100e ja lähikunnissa 120e sisältäen matkakulut. Ota yhteyttä niin suunnitellaan ajankohta yhdessä.

Käytän äänimeditaatioissa soittimina poronnahkarumpuja, useita eri kokoisia ja eri taajuuksilla soivia äänimaljoja, syvävaikutteista kannettavaa kongia, koshikelloa ja äänirautoja. Soittimet valikoituvat sekä tilaajan toiveen että kulloisenkin tilanteen mukaan.

Ohjaamiani äänimaljameditaatioita voi myös ostaa äänitteinä verkkokaupastani.

Voit myös tiedustella toivomasi kokonaisuuden järjestämistä. Tässä palautetta työporukalta, joille ohjasin intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksen sekä hermoston kuormaa purkavan hengitysohjauksen ja rumpu/äänimaljarentoutuksen.

”Kiitokset kaikilta tykkäsivät iltapäivästä.

  • mukava tilaisuus
  • uusi kokemus
  • rauhallinen ja levollinen olotila oli lähteä kotiin ja nukutti hyvin yö
  • kiva kokemus
  • oli hyvä ja kiireetön iltapäivä, ihana rentoutus
  • välillä tunne oli, että missä oli oikein eli rentoutui hyvin
  • ihana tunnelma porukassa, leirikoulufiilis”