Intuitiivinen taide

Tarina taiteen taustalla

Aloin maalata vuonna 2011. Olin silloin hoitovapaalla aikuissosiaalityöntekijän virasta ja kotona kolmen tyttäreni kanssa, poika kasvamassa kohdussani. Jokin sysäsi minua vahvasti tälle tielle, vaikka olin luullut, että en ole tippaakaan luova. Ensimmäisen pienen pieniä tuubeja sisältävän maalisalkkuni ostin päähänpistosta marketista. Olin seurannut pienen tyttäreni maalaamista, joka taiteili ilman suunnitelmaa, väreistä nauttien, joten tein samoin – ryhdyin vain. Annoin värien viedä. Maalaushetkistäni tuli vähitellen keskustelua sisimpäni kanssa. Työstin samalla tunteitani, tutkin energioita, olin herkillä. Aloin löytää vahvan yhteyden intuitiivisen feminiinin puoleni kanssa, toimittuani vuosia maskuliinienergiasta käsin, suorittaen. Löysin maalaamalla polun, joka vei elämäni aivan uusille teille. Myös lopetuksiin, irtipäästöihin ja uusiin alkuihin niin työelämässä kuin ihmissuhteissakin.

Aluksi maalasin vain itselleni, mutta nyt jo vuosia olen maalannut muillekin, prosessien käydessä yhä enemmän ja enemmän hoitaviksi ja niiden lopputulokset energeettisiksi, sielua puhutteleviksi taideteoksiksi. Maalaan millä ja miten vain – akryyliväreillä, öljyväreillä, siveltimin, sormin, hiekalla, langoilla, palettiveitsillä ja intuition ohjaamana niillä sävyillä, jotka kutsuvat itsensä mukaan prosessiin. Joskus maalauksiini tulee mukaan myös luonnon puolijalokiviä, tykkään niiden energiasta.

Palautetta tilaustyöstä: ”Siis niin siskoni! Voima, kauneus, elämä, nousu itsekukoistukseen, jolloin sisäinen valo avautuu muillekin. Anne, tää on todella kaunis ja koskettava! 💜Kiitos, että olet kanavana kaikelle tälle suurelle, joka tulee näkyväksi sun kättesi kautta! 💜”

Jos maalaukseni puhuttelevat sinua, uskaltaudu hankkimaan ikioma teos itsellesi verkkokauppani kautta. On merkityksellistä, millaisella energialla ympäröit itsesi arjessa. Taide kohottaa, koskettaa, avaa ja rauhoittaa – tai sysää muutokseen. Kuuntele, millaista energiaa sinä tarvitset juuri nyt ympärillesi.