Kurssit ja retriitit

Järjestän luovia työpajoja, kursseja, retriittejä ja koulutuksia eri teemoilla ja sisällöillä pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla ja tilauksesta ympäri Suomen. Olen järjestänyt maalausviikonloppuja myös luonnon äärellä yhdistäen luonnon rauhoittavat elementit meditatiiviseen maalaamiseen ja äänimalja/rumpuhetkiin sekä tehnyt maalausmatkoja ryhmien kanssa ulkomaille, Etelä-Ranskaan ja Italiaan.

Ohjaan retriittejä myös yhteistyössä jooganopettaja ja itsetuntemusohjaaja Mia Ulvilan kanssa. Seuraava yhteinen retriittimme on Tuomiston kartanossa 26.-28.9.2025.

Elämäsi Tärkein -retriitti luo tilan rauhalle ja energian vapaalle virtaukselle.

  • Retriitti on sinulle, joka haluat elämääsi virtaavuutta, energisyyttä ja uudistumista
  • Intuitiivisen maalaamisen avulla voit löytää rohkeutta itseilmaisuun ja purkaa sisällesi rakentuneita esteitä
  • Maalaaminen ei vaadi ennakkotaitoja vaan viikonlopun aikana voit päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen ja antaa värien kulkea käsiesi kautta kankaalle! 
  • Retriitin harjoitukset tukevat palautumista, lisäävät elinvoimaa ja virkeyttä sekä avaavat luovan energian virtausta. 
retriitti

Retriitin jooga ja meditaatioharjoitukset pohjautuvat Suomen Joogaliiton opettamaan joogaan (SJL-jooga) sekä kundaliinijoogaperinteeseen. Jooga ja meditaatioharjoitteet kurssilla luovat tilaa sisällesi, auttavat rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta, mitä et enää tarvitse. Kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse, sillä liikkeet ovat helppoja ja tarvittaessa voit tehdä ne, vaikka tuolilla istuen. Maalaamisen ja joogan lisäksi retriitti sisältää mielikuvaharjoituksia ja rentoutushetkiä, joissa pääset kokemaan gongin, äänimaljojen ja rummun värähtelyn kehossasi. Soitinten äänitaajuudet resonoivat solunesteessä purkaen jännitteitä sekä fyysiseltä että emotionaaliselta tasolta. 

Lähde mukaamme tähän ainutlaatuiseen retriittiin, jossa luovat menetelmät ja jooga tukevat toisiaan tarjoten yhdessä voimakkaan ja syvällisen kokemuksen. Tuomiston kartanon kaunis ja ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa inspiroivan sylin pudottaa arjen kiire hartioilta ja pysähtyä olemisen ja luomisen tilaan – kokemaan elämää kaikilla aisteilla.