Kurssit ja retriitit

Järjestän luovia työpajoja, kursseja, retriittejä ja koulutuksia eri teemoilla ja sisällöillä pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla ja tilauksesta ympäri Suomen. Olen järjestänyt maalausviikonloppuja myös luonnon äärellä yhdistäen luonnon rauhoittavat elementit meditatiiviseen maalaamiseen ja äänimalja/rumpuhetkiin sekä tehnyt maalausmatkoja ryhmien kanssa ulkomaille, Etelä-Ranskaan ja Italiaan.

Ohjaan retriittejä myös yhteistyössä jooganopettaja ja itsetuntemusohjaaja Mia Ulvilan kanssa. Seuraava yhteinen retriittimme on Taidetta ja joogaa -kevätretriitti Seitsemisen kansallispuiston kupeessa Ikaalisissa 26.-28.4.24. Huom! Enää yksi miespaikka jäljellä!

Elämäsi Tärkein -kevätretriitti on vapautta, iloa ja luomisen taikaa!

  • Retriitti on sinulle, joka haluat elämääsi virtaavuutta, energisyyttä ja uudistumista
  • Intuitiivisen maalaamisen avulla voit löytää rohkeutta itseilmaisuun ja purkaa sisällesi rakentuneita esteitä
  • Maalaaminen ei vaadi ennakkotaitoja vaan viikonlopun aikana voit päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen ja antaa värien kulkea käsiesi kautta kankaalle! 
  • Retriitin harjoitukset tukevat palautumista, lisäävät elinvoimaa ja virkeyttä sekä avaavat luovan energian virtausta. 
retriitti

Retriitin jooga ja meditaatioharjoitukset pohjautuvat Suomen Joogaliiton opettamaan joogaan (SJL-jooga) sekä kundaliinijoogaperinteeseen. Jooga ja meditaatioharjoitteet kurssilla luovat tilaa sisällesi, auttavat rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta, mitä et enää tarvitse. Kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse, sillä liikkeet ovat helppoja ja tarvittaessa voit tehdä ne, vaikka tuolilla istuen. Maalaamisen ja joogan lisäksi retriitti sisältää mielikuvaharjoituksia ja rentoutushetkiä, joissa pääset kokemaan gongin, äänimaljojen ja rummun värähtelyn kehossasi. Soitinten äänitaajuudet resonoivat solunesteessä purkaen jännitteitä sekä fyysiseltä että emotionaaliselta tasolta. 

Lähde mukaamme tähän ainutlaatuiseen retriittiin, jossa taiteen luovat menetelmät ja jooga tukevat toisiaan luoden yhdessä voimakkaan ja syvällisen kokemuksen. Läheinen kevääseen heräävä metsä tarjoaa turvallisen sylin pudottaa arjen kiire hartioilta ja pysähtyä olemisen ja luomisen tilaan.

RETRIITIN OHJELMA 

PERJANTAI

17 Saapuminen

18 Alkupiiri ja voimakortit

19.30 Lempeä jooga, syvähengitysharjoitus ja äänimaljarentoutus

21 Intuitiivinen kirjoittaminen

21- iltapala tarjolla


LAUANTAI

8 Aamujooga

9.30 Aamiainen

11 Intuitiivinen maalaaminen

13.30 Lounas

15.30 Jooga

16.30 Intuitiivinen maalaaminen jatkuu

18.30 Illallinen

19.30 Rumpumeditaatio nuotiolla (säävaraus!)

20 Puusaunan puhdistavat löylyt ja palju

SUNNUNTAI

8.30 Aamujooga

10 Aamiainen

11.30 Sisäisen työskentelyn harjoitus

13 Äänimaljarentoutus

14.30 Lähtölounas

15 Rentoutuneena ja uudistuneena kotiinpaluumatkalle!

(Muutokset mahdollisia!)

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

Retriitin hinta on 430€. Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, saat maksutiedot varausvahvistuksessa, loppuosa laskutetaan ennen retriittiä. ENNAKKOHINTA 395€ VOIMASSA 15.1.24 SAAKKA

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen anne.kevatjoki@kevatjokiart.fi tai lomakkeella. Lisätiedot retriitistä Mia Ulvilalta (miaulvila@gmail.com tai 045 2763996) tai Anne Kevätjoelta (puh. 050 5916 291). Ilmoittautuminen on sitova. Lue tästä peruutusehdot. Maksamalla varausmaksun, hyväksyt peruutusehdot.

Jos sinulla on kysyttävää maksuista, toivot joustavaa maksujärjestelyä tai haluat maksaa osan/kokonaan kulttuurieduilla, laita viestiä miaulvila@gmail.com.