Valorunot ja värssyt

Intuitiivinen kirjoittaminen ja hoitavat sanat

Runojen kirjoittaminen on ollut minulle lapsesta saakka keino ilahduttaa läheisiä ja näin jälkikäteen ajateltuna huomaan kirjoittaneeni ihmisille voimarunoja jo lapsena. Vuosien varrella aistini ovat herkistyneet ja intuitioni on vahvistunut niin paljon, että voin kirjoittaa jo täysin tuntemattomillekin ihmisille kohottavia tekstejä heidän elämäntilanteisiinsa. Minulla on kyky tavoittaa ihmisten sisäinen valo ja jokaisen ainutlaatuinen yksilöllinen kauneus ja voima, jota peilaan runojeni kautta ihmisille itselleen. Pystyn myös sanoittamaan toisten tunteita niin, että runon vastaanottamisella on koskettava ja eheyttävä vaikutus. Runo voi tarjota ilmaisuväylän tunteille, joita runon tilaajan on itse vaikea pukea sanoiksi itselleen ja toisille. Valorunojeni avulla runon saaja voi nähdä oman voimansa, muistaa kuka on, jotta ei unohtaisi erityisyyttään silloinkaan, jos elämä koettelee. Valoruno voi antaa sanat monenlaisille elämänkokemuksille ja tuoda lohtua ja uskoa tulevaan, uskoa itseensä.

Oletko sinä kokenut jotain, mille haluaisit löytää sanat? Haluaisitko nähdä itsesi selkeämmin? Tai onko sinulla joku, jolle haluaisit sanoittaa tunteitasi – kiitollisuuttasi ja rakkauttasi? Tai haluatko lahjoittaa läheisellesi jotain, mikä koskettaa ja kantaa elämässä eteenpäin? Valoruno on voimaannuttava ja koskettava lahja läheiselle – rippilapselle, syntymäpäiväsankarille, elämänkumppanille, ystävälle, kihla- tai hääparille tai vaikkapa työtoverille.

Valoruno voi toimia myös suruvärssynä – lohtuna läheisille tai jäähyväisenä henkimaailmaan siirtyneelle. Runon hinta on 40e ja se toimitetaan pdf-tiedostona tai mehiläisvahakortissa (15e).

Jos haluat tilata useamman Valorunon esimerkiksi ystävä- tai työporukalle, pyydä tarjous. Tai jos haluat minut kirjoittamaan runoja johonkin tilaisuuteesi, ota yhteyttä. Kirjoitan Valorunoja myös kotikutsuilla, jolloin runojen lisäksi osallistujat saavat äänimaljameditaatio-ohjauksen, pienen tarot-tulkinnan ja voimapiirin loppurummutuksella. Tämän hinta on 50e/osallistuja, järjestäjälle maksuton.