Tietosuoja-asetus

Kevätjoki Art

Yrittäjä: Anne Kevätjoki

Yhteys: anne.kevatjoki@kevatjokiart.fi

Toimipisteen osoite: Björkenheimin puistotie 6 60220 Seinäjoki

Postiosoite: Leimakirveentie 9 B 6 60200 Seinäjoki

Y-tunnus: 3021580-3

Kevätjoki Art löytyy verkosta osoitteella kevatjokiart.fi, Facebookista ja Instagramista nimellä @kevatjoki.art

Toiminta: intuitiivinen taide – maalaukset ja runot sekä värssyt, tulkinnat, henkinen hyvinvointi, äänimalja- ja rumpurentoutukset, luovien menetelmien yksilö- ja ryhmäohjaus, kurssit, koulutukset, luennot

Mitä tietoja Kevätjoki Art kerää asiakkaistaan ja miksi?

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkoi 25. toukokuuta 2018. Yritykselleni on tärkeää säilyttää avoimuus toiminnassaan, koska tarkoituksena on palvella asiakkaita rehellisesti. Kunnioitan asiakkuuteen liittyvien tietojen yksityisyyttä ja sen vuoksi käsittelen kaikkia ilmoittamiasi tietoja huolella uusien EU-tietosuoja-asetusten mukaisesti.

  1. Kevätjoki Art ei milloinkaan jaa mitään asiakastietoja kolmansille osapuolille.
  2. Asiakastietoihin, runoihin ja tulkintoihin sekä kaikkeen kirjalliseen viestintään, mitä Kevätjoki Art käy asiakkaiden kanssa, on pääsy ainoastaan yrittäjä Anne Kevätjoella.
  3. Kun asiakas tekee tilauksen, osallistuu kurssille tai tapahtumaan, kerää Kevätjoki Art samalla yhteystietoja asiakasrekisteriin. Yhteystiedot ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Rekisteriin on pääsy ainoastaan yrittäjä Anne Kevätjoella.
  4. Vastaanotoista ja keskusteluista ei kirjata Anne Kevätjoen toimesta ylös mitään läpikäytyjä asioita ja kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.
  5. Kuvia taideohjauksista ja niissä syntyneistä teoksista ei oteta eikä julkaista ilman osallistujan lupaa. Mikäli Anne Kevätjoen kirjoittamia tilaustekstejä julkaistaan, ne esitetään nimettöminä. Asiakkaalla on mahdollisuus kieltää oman runonsa tai värssynsä julkaiseminen.
  6. Asiakkaalla on oikeus kysyä erikseen, mitä tietoja hänestä on asiakasrekisterissä. Tietojen kyselyn täytyy tulla samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta, mistä tilaus/ajanvaraus on tehty. Kyselyn voi tehdä myös Anne Kevätjoen vastaanotolla kasvotusten.

HENKILÖTIETOREKISTERI

Henkilörekisterin nimi:  Asiakasrekisteri /Kevätjoki Art

Kun asiakas tekee tilauksen sähköpostitse, suullisesti tai tekstiviestillä/whatsapp viestillä, rekisteröidään tilaustiedot yrityksen Kevätjoki Art asiakasrekisteriin ja varauskalenteriin.

Asiakkaan tehtyä tilauksen verkkokaupan kautta tai kun asiakas luo tilin verkkokauppaan, kirjautuu tiedot verkkokaupan rekisteriin.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjän nimi: Anne Kevätjoki / Kevätjoki Art

Yhteystiedot: Leimakirveentie 9 B 6, 60200 Seinäjoki.

Email: anne.kevatjoki@kevatjokiart.fi.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asiakasrekisterin henkilötietoja käytetään ainoastaan Anne Kevätjoen ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmistä ja niihin liittyvistä tiedoista:

Rekisteröityjä ovat yrityksen Kevätjoki Art asiakkaat. Heistä käsitellään seuraavia tietoja: Nimi, yhteystiedot, tiedot tilaamista palveluista, maksuista ja toimituksista. Kevätjoki Art ei kerää rekisteriin muita tietoja eikä se milloinkaan tiedustele henkilötunnuksen loppuosaa.

Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista: Yrityksen Kevätjoki Art asiakasrekisteriin tai verkkokaupan rekisteriin ei ole pääsyä kolmansilla osapuolilla. Kaikki tiedot käsitellään suojatussa yhteydessä tietoturvallisia salasanoja käyttäen. Tietoja ei luovuteta eikä siirretä eteenpäin.

Asiakkaalla on henkilötietolain mukaan oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa ja pyytää niiden poistoa. Tietojenkysely täytyy tulla samasta puhelinnumerosta tai sähköpostiosoitteesta, millä asiakas on tehnyt tilauksen. Tietoja voi tiedustella myös kasvotusten. Kevätjoki Art toimittaa tiedot mahdollisimman ripeästi.

Alaikäisiltä ei kerätä tietoja ilman vanhempien suostumusta eikä Kevätjoki Art ota vastaan tilauksia alaikäisiltä ilman vanhempien suostumusta.

Seinäjoella 8.12.2022

Anne Kevätjoki

Kevätjoki Art