Äänimalja- ja rumpumeditaatiot – ryhmäohjaus (kuluttajat)

100,00 120,00 

Voit tilata äänirentoutuksen yksittäistapahtumana tai säännöllisenä hyvinvointihetkenä kohderyhmällesi, myös kotiisi. Jo lyhyen äänimeditaation jälkeen ilmapiiri rauhoittuu ja osallistujat ovat läsnäolevampia sekä tyynempiä ja tunnelma on otollinen rauhalliselle keskustelulle. Tarvittaessa varaan sinulle ja ryhmällesi tilan rentoutuksen toteuttamista varten, jolloin vuokrakulut lisätään ryhmäohjausten hintaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan toteutus yhdessä. 

HUOM! Tilattua ryhmäohjausta ei voi perua, mutta sen voi kerran siirtää. 

Osallistujamäärää ei rajoiteta. Sis. alv 24%

Kuvaus

Kuluttaja-asiakkaiden äänimaljameditaatio –kotikutsut

Käytän äänimalja- ja rumpumeditaatioissa soittimina poronnahkarumpuja, useita eri kokoisia ja eri taajuuksilla soivia äänimaljoja, syvävaikutteista kannettavaa kongia, keveää koshikelloa ja äänirautoja. Soittimet valikoituvat sekä tilaajan toiveen että kulloisenkin tilanteen tai teeman mukaan.   

Äänimaljojen ja rumpujen värähtelevä sointi on hyvin rentouttavaa. Se hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä mentaalista, emotionaalista että fyysistä kehoa mm. alentaen stressihormonitasoja elimistössä, parantaen unen laatua ja lisäämällä aineenvaihduntaa. Äänen värähtely kulkee solunesteissä purkaen jännitteitä ja avaten tietä vapaammalle energianvirtaukselle. 

Jos haluaa helpotusta stressiin ja uniongelmiin tai päästä ulos ajatusten ja tunteiden kehästä, kannattaa tarjota ärsykkeitä aisteille mielen liiallisen aktivoimisen sijaan. Äänimalja- ja rumpumusiikki hoivaa ihmistä sekä kuulo- että tuntoaistin kautta eri äänitaajuksien avulla mm. hidastamalla aivoaaltoja ja saattelee nopeasti syvärentoutuneeseen tilaan. Rentouttava äänimaailma yhdistettynä hengitysohjaukseen ja voimauttaviin mielikuviin luo tyyneyttä ja harmoniaa ja palauttaa tehokkaasti sekä kehoa että mieltä. 

Ohjaan äänimalja- ja rumpumeditaatioita ryhmille Seinäjoella Piirin alueella tai tilaajan järjestämissä tiloissa Seinäjoen alueella (kotona, työpaikalla, mökillä, laavulla tai vaikka paikallisella nuorisoseuralla). Muille paikkakunnille matkakulut lisätään hintaan. Ohjaan intuitiivisesti tai ryhmän toivomasta teemasta käsin esim. oma voima, maadoittuminen ja rauhoittuminen, rohkeus, sydämen avaaminen, uusi alku, ilo, armollisuus ja anteeksiantaminen, sisäisten esteiden poistaminen, feminiini-maskuliinienergian tasapainottaminen, voimaeläimen tai sisäisen lapsen kohtaaminen jne. 

Voit tilata äänirentoutuksen yksittäistapahtumana tai säännöllisenä hyvinvointihetkenä kohderyhmällesi, myös kotiisi tai johonkin tapahtumaasi tuomaan tunnelmaa. Jo lyhyen äänirentoutuksen jälkeen ilmapiiri rauhoittuu ja osallistujat ovat läsnäolevampia sekä tyynempiä ja tunnelma on otollinen rauhalliselle keskustelulle ja aidolle läsnäololle. Tarvittaessa varaan sinulle ja ryhmällesi tilan rentoutuksen toteuttamista varten, jolloin vuokrakulut lisätään ryhmäohjausten hintaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan toteutus yhdessä.