Äänimalja- ja rumpumeditaatiot – ryhmäohjaus (Yritykset, yhdistykset ym.)

Voit tilata äänirentoutuksen yksittäistapahtumana tai säännöllisenä hyvinvointihetkenä kohderyhmällesi, johonkin tapahtumaasi tuomaan tunnelmaa tai vaikka työpaikallesi esimerkiksi tärkeän palaverin tai kokouspäivän alkuun. Jo lyhyen äänirentoutuksen jälkeen ilmapiiri rauhoittuu ja osallistujat ovat läsnäolevampia sekä tyynempiä ja tunnelma on otollinen rauhalliselle keskustelulle. Tarvittaessa varaan sinulle ja ryhmällesi tilan rentoutuksen toteuttamista varten, jolloin vuokrakulut lisätään ryhmäohjausten hintaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan toteutus yhdessä.

Julkisen sektorin toimijoille 10% alennus. 

HUOM! Tilattua ryhmäohjausta ei voi perua, mutta sen voi kerran siirtää. 

Kuvaus

Yritysten, yhdistyksien ym. äänimaljameditaatio -ohjaukset

Käytän äänimalja- ja rumpumeditaatioissa soittimina poronnahkarumpuja, useita eri kokoisia ja eri taajuuksilla soivia äänimaljoja, syvävaikutteista kannettavaa kongia, keveää koshikelloa ja äänirautoja. Soittimet valikoituvat sekä tilaajan toiveen että kulloisenkin tilanteen tai teeman mukaan.   

Äänimaljojen ja rumpujen värähtelevä sointi on hyvin rentouttavaa. Se hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä mentaalista, emotionaalista että fyysistä kehoa mm. alentaen stressihormonitasoja elimistössä, hidastaen aivoaaltoja, purkaen hermoston ylikuormittuneisuutta, parantaen unen laatua ja vahvistaen aineenvaihduntaa. Äänen värähtely kulkee solunesteissä purkaen jännitteitä ja avaten tietä vapaammalle energianvirtaukselle. 

Jos haluaa helpotusta stressiin ja uniongelmiin tai päästä ulos ajatusten ja tunteiden kehästä, kannattaa tarjota ärsykkeitä aisteille mielen liiallisen aktivoimisen sijaan. Äänimalja- ja rumpumusiikki hoivaa ihmistä sekä kuulo- että tuntoaistin kautta eri äänitaajuksien avulla mm. hidastamalla aivoaaltoja ja saattelee nopeasti syvärentoutuneeseen tilaan. Rentouttava äänimaailma yhdistettynä hengitysohjaukseen ja voimauttaviin mielikuviin luo tyyneyttä ja harmoniaa ja palauttaa tehokkaasti sekä kehoa että mieltä. 

Ohjaan äänimalja- ja rumpumeditaatioita ryhmille Seinäjoella Piirin alueella tai tilaajan järjestämissä tiloissa kotona, työpaikalla, mökillä, laavulla tai vaikka paikallisella nuorisoseuralla. Ohjaan intuitiivisesti tai ryhmän toivomasta teemasta käsin esim. oma voima, maadoittuminen ja rauhoittuminen, rohkeus, sydämen avaaminen, uusi alku, ilo, armollisuus ja anteeksiantaminen, sisäisten esteiden poistaminen, feminiini-maskuliinienergian tasapainottaminen, voimaeläimen tai sisäisen lapsen kohtaaminen jne. 

Voit tilata äänirentoutuksen yksittäistapahtumana tai säännöllisenä hyvinvointihetkenä kohderyhmällesi, johonkin tapahtumaasi tuomaan tunnelmaa tai vaikka työpaikalle esimerkiksi tärkeän palaverin tai kokouspäivän alkuun. Jo lyhyen äänirentoutuksen jälkeen ilmapiiri rauhoittuu ja osallistujat ovat läsnäolevampia sekä tyynempiä ja tunnelma on otollinen rauhalliselle keskustelulle. Tarvittaessa varaan sinulle ja ryhmällesi tilan rentoutuksen toteuttamista varten, jolloin vuokrakulut lisätään ryhmäohjausten hintaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan toteutus yhdessä. 

Palautetta työporukalta:

Kiitokset kaikilta tykkäsivät iltapäivästä

–        mukava tilaisuus

–        uusi kokemus

–        rauhallinen ja levollinen olotila oli lähteä kotiin ja nukutti hyvin yö

–        kiva kokemus

–        oli hyvä ja kiireetön iltapäivä, ihana rentoutus

–        välillä tunne oli, että missä oli oikein eli rentoutui hyvin

–        ihana tunnelma porukassa ”leirikoulufiilis”