Äänimaljameditaatioäänitteet -setti

79,00 

Setti sisältää kuusi ohjattua meditaatiota:

  • Ilmaa siipien alle – rohkeutta lisäävä meditaatio
  • Puhdistan tilaa unelmille – sisäistä kuormaa puhdistava meditaatio
  • Oma polku – luottamusta lisäävä meditaatio
  • Kehon voima – vahvistava meditaatio
  • Sisäinen valo – sisäistä vapautta lisäävä meditaatio
  • Rakastan minua – Itsemyötätuntoa vahvistava meditaatio

Meditaationi on suunniteltu tehtäväksi silmät suljettuina, istuen tai makuullaan. Älä kuuntele meditaatio-ohjauksia liikenteessä. Suosittelen käyttämään kuulokkeita tai laadukasta kaiutinta. Ennen kuin aloitat kuuntelemisen, varmista, että saat kuunnella meditaatio-ohjauksen rauhassa loppuun ilman häiriötekijöitä. Meditaation jälkeen juo paljon vettä ja tue siten uudistumisprosessiasi solutasolta asti.

Kyseessä on laadukkaita ja autenttisesti studio-olosuhteissa soitettuja sekä tallennettuja ohjauksia. Meditaatio-ohjauksen ja musiikin takana on Anne Kevätjoki. Äänitys ja äänen käsittely Ville Hautaluoma.

Asiakaskokemuksia:

“Ihana meditaatio, jonka tein aamulla ja se sopiikin mielestäni hyvin aamuun. Siitä tuli ilo sydämeen ja keveys kehoon. Voimaantuneena uuteen päivään!”

“Oli miellyttävän kuuloinen. Rauhoittava. Eikä tullut sellaista allergista vastustusreaktiota, niinku joitakin kohtaan. Eli ei tuntunut mitenkään väkinäiseltä. Se oli tosi hyvä se mielikuva ja tunne siitä, että likavesi poistuu jalkapohjista ulos. Sitten taas nukutti makeasti vähän lisää sen kuunneltua. Kyllä mää Annen meditaatiosta ja ohjauksesta tykkäsin. Ja sitä kuuntelisin uudelleen, jos jotakin. 😊”

“Kuuntelin Kehon voima -meditaation 🙏🏼 Rauhaa ja hiljaista voimaa hengityksellä, äänillä ja lempeällä ohjauksella. Olen laskeutunut juurevasti itseeni.”

“Näissä on maagista Annen taikaa. Ihana, kun olet nähnyt vaivaa jakaaksesi energiaasi ja taitoasi koskettaa sisintä. Tai siis autat kuuntelijaa löytämään sisimpänsä. Kiitos. <3 Suosittelen.”

 

Lataa äänitteet laitteellesi ja käytä niitä niin kauan kuin haluat. (MP3 -tiedosto)

 

Kuvaus

Mielen voima on valtava ja alitajuntamme on suorastaan aarreaitta. Meditaation ja mielikuvaharjoitusten avulla voit päästä käsiksi sisältäsi kumpuavaan viisauteen, palaat tyyneen keskukseen sisälläsi, hermostosi rauhoittuu ja ohjaudut kohti kasvua rauhan tilasta käsin. Äänimaljameditaationi tähtäävät mielen valjastamiseen hyvinvointisi eteen sekä hermoston ylikuormittuneen tilan purkamiseen. Ohjausten teemat vaihtelevat ja voitkin lukea jokaisen tuotteen kohdalta kuvauksen niiden sisällöistä. Käytän ohjauksissani hengitysharjoituksia ja mielikuvia ja niiden tukena äänimaljoja, kongia ja koshi-kelloa, joiden taianomainen äänimaailma vie sinut nopeasti kohti sisäisiä syvyyksiäsi, rentoutta ja rauhoittumista.  

Voit käyttää äänitteitä nukahtamisen tukena, ylikuormittuneen hermoston rauhoittamiseksi, säännöllisenä meditaatio-ohjauksena hyvinvointisi tueksi, sisäisen ohjauksesi löytämiseksi ja tyyneyden tilan sekä oman voiman tavoittamiseksi silloin, kun sisäinen myrsky meinaa siepata sinut aaltoihinsa. Ohjaukset sopivat myös lapsille ja nuorille ja voit käyttää niitä myös asiakastyössäsi.

Meditaatio on suunniteltu tehtäväksi silmät suljettuina. Älä kuuntele meditaatio-ohjauksia ajaessasi liikenteessä. Suosittelen käyttämään kuulokkeita tai laadukasta kaiutinta. Ennen kuin aloitat kuuntelemisen, varmista, että saat kuunnella meditaatio-ohjauksen rauhassa loppuun, ilman häiriötekijöitä. Ota mukava makuuasento viltin alla tai istuma-asento, selkä suorassa ja jalkapohjat lattiaa vasten, mikäli mahdollista. Meditaation jälkeen juo paljon vettä ja tue siten uudistumisprosessiasi solutasolta asti. 

HUOM! Sinun tulee kyetä kannattelemaan tunnetilojasi, kun aloitat meditoinnin eli erilaisten tunteiden kokemisen on hyvä olla sinulle tuttua ja sisäisesti turvallista. Mikäli kärsit vakavista mielenterveysongelmista (dissosiaatio/psykoositaipumus), en suosittele meditaatioäänitteiden kuuntelemista yksin. Meditaatioäänitteeni eivät korvaa terapiaa tai ammattiapua, mutta voivat toimia niiden rinnalla tukena voimaantumisprosessissasi.  

Äänitteeni ovat Teosto –vapaita ja toimitetaan sinulle sähköisenä tiedostona ladattavaksi laitteillesi. Toivon, että tilaat äänitteeni vain henkilökohtaiseen käyttöösi, käytettäväksi ainoastaan omassa taloudessasi asuvien kesken tai omassa työssäsi. Copyright kuuluu ainoastaan Kevätjoki art:lle.