Elämäntarinamaalaaminen – koulutuspäivät

220,00 300,00 

Kahden päivän koulutuskokonaisuus (11.6. ja 20.7.), jossa opit elämäntarinamaalaamisen metodin elämäntarinasi työstämiseen niin kognitiivisin, emotionaalisin kuin fyysisinkin menetelmin. Harjoitteissa on pyrkimyksenä lisätä yksilön itseymmärrystä, itsemyötätuntoa, oman elämäntarinansa hyväksymistä ja omistamista sekä tunteiden kohtaamista, mikä luo tilaa ja helpotusta nykyhetkeen sekä sisäistä vapautta tulevaisuuden tarinan rakentumiselle uudelta pohjalta.

Harjoitteina käytetään mm. elämänpuutyöskentelyä, sisäisen narratiivin tutkimista, intuitiivista kirjoittamista ja maalaamista sekä meditaatioita, mielikuvaharjoituksia ja kehollisia harjoitteita kuten hengitysharjoitukset, ravistelu ja vapaa liike.

Osallistumalla elämäntarinamaalaamisen koulutukseen (2pv) saat keinoja ymmärtää ja ilmaista itseäsi paremmin, saat tilaa ja aikaa itsesi ääreen pysähtymiselle sekä tunteiden työstämiselle. Tulet nähdyksi itsellesi ja saatat nähdä myös roolisi sukulinjassasi uudessa valossa. Samalla saat käyttöösi välineen, jota voit käyttää mahdollisessa asiakastyössäsi.

Lähiopetuksessa on 12 paikkaa. Lähiopetuksen hinta on 150e/pvä sisältäen maalausmateriaalin ja tee/kahvitarjoilun. Mahdollisuus osallistua etänä zoomin kautta alennettuun hintaan 110e/pvä (omat välineet).

Saat Zoom-linkin ja tervetulokirjeen ennen koulutuksen alkamista ilmoittamaasi sähköpostiin.

Kuvaus

Elämäntarinamaalaaminen on yksi Vapauttavan maalaamisen metodeista. Sen avulla tutustutaan omaan sisäiseen narratiiviin ja omasta elämästä kumpuavaan kerrottuun tarinaan sekä tunnemuistoihin luovin menetelmin. Metodin keinoin avataan ja puretaan haitallisia, jumissa pitäviä rakenteita sekä tunnekuormaa ja haetaan yhteyttä omaan voimaan sekä elämisen rohkeuteen. Koulutus antaa välineitä sekä omaan sisäiseen työskentelyyn että asiakastyöhön kaikissa ikäryhmissä.

Ohjaan kahden päivän koulutuskokonaisuuden, jossa opit elämäntarinamaalaamisen metodin, jolla työstät elämäntarinaasi kolmella tasolla – mielen, kehon ja tunteiden kautta. Harjoitteilla on pyritään lisäämään yksilön itseymmärrystä, itsemyötätuntoa, oman elämäntarinansa hyväksymistä ja omistamista sekä siihen liittyvien kaikenlaisten tunteiden kohtaamista ja kokemista, mikä luo tilaa ja helpotusta nykyhetkeen sekä sisäistä vapautta tulevaisuuden tarinan rakentamiseen.

Oman elämäntarinan vaikutusten tiedostamiseen liittyvät harjoitukset auttavat paljastamaan uskomuksia ja jopa väärinkäsityksiä, jotka estävät meitä kokemasta elämäämme puhtaasti ja aidosti, kaikilla mausteilla. Harjoitteina käytetään mm. elämänpuutyöskentelyä, sisäisen narratiivin tutkimista, intuitiivista kirjoittamista ja maalaamista sekä meditaatioita, mielikuvaharjoituksia ja kehollisia harjoitteita kuten hengitysharjoitukset, ravistelu ja vapaa liike.

Osallistumalla elämäntarinamaalaamisen koulutukseen saat välineitä ymmärtää itseäsi paremmin, saat tilaa ja aikaa itsesi ääreen pysähtymiselle sekä välineen, jota voit käyttää mahdollisessa asiakastyössäsi. Harjoitukset tapahtuvat itsenäisenä työskentelynä, mutta ryhmässä, turvallisessa ja sallivassa ilmapiirissä, mikä on omiaan tarjoamaan korjaavia kokemuksia omalla näkyväksi tulemisen matkalla. Oppimiesi välineiden avulla voit jatkaa sisäistä tutkimusmatkaasi kotona niin pitkälle kuin haluat. Aiempaa taidekokemusta ei tarvita.

Koulutuspäivät ovat lauantaisin 8.6. ja 20.7. klo 10-16. Lähiopetuksen hinta on 150e/pvä sisältäen maalausmateriaalin ja tee/kahvitarjoilun. Lähiopetuksessa on 12 paikkaa. Mahdollisuus osallistua myös etänä zoomin kautta hintaan 110e/pvä (omat välineet). Tiedustele työnantajaltasi mahdollisuutta täydennyskoulutukseen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Kevätjoki Art kuuluu alv-rekisteriin sekä Yel-vakuutuksen piiriin.

Kouluttajana Anne Kevätjoki, yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiaalityö, psykologian syventävät opinnot) ja taiteilija, joka on perehtynyt tunnetaiteeseen yli kymmenen vuotta ja ohjannut jo satoja ihmisiä omalle voimaantumismatkalleen luovin menetelmin.

Ota mukaan omat eväät, makuualusta ja viltti, vesipullo ja rennot vaatteet joihin saa jäädä maalitahroja. Maalataan akryylimaaleilla.

PERUUTUSEHTO: Ostamalla paikan lähiopetukseen varaat koulutuksesta yhden paikan, jonka hintaa ei voida palauttaa, ellet haluakaan osallistua. Voit hankkia tilallesi toisen osallistujan ja myydä paikkasi hänelle. Sairaustapauksessa hinnasta palautetaan 50% lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot

Elämäntarinamaalaamisen koulutus

Lähiopetus, Etäopetus