Intuitiivinen korttitulkinta, henkilökohtainen vastaanottoaika

60,00 120,00 

Intuitiivinen korttitulkinta kasvotusten tai etäyhteydellä, jonka tarkoitus on valottaa asioita elämässäsi siten, että löydät oman totuuden sisältäsi ja saat voimaa sekä rohkeutta ottaa askeleita eteenpäin linjassa sydämesi kanssa. Tulkintani eivät ole ennustuksia vaan ne sisältävät kohottavaa ja voimaannuttavaa intuitiivista ohjausta, jolle saat antaa halutessasi aiheen tai teeman. Ellei erityistä teemaa ole, nostan kortteja sille, mikä on tärkeintä tietoa ja ohjausta tämänhetkisessä elämäntilanteessasi. Vastuu tekemistäsi valinnoista omassa elämässäsi on kuitenkin sinulla itselläsi. Kuuntele aina sisäistä viisauttasi ja omaa intuitiotasi ennen muiden mielipiteitä tai neuvoja. Vastaanotto Seinäjoen Piirillä, Björkenheimin puistotie 6.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Teen intuitiivisia korttitulkintoja, joiden tarkoitus on valottaa asioita elämässäsi siten, että löydät oman totuuden sisältäsi ja saat voimaa sekä rohkeutta ottaa askeleita eteenpäin linjassa sydämesi kanssa. Käytän useampaa eri korttipakkaa, joista tulkintaan mukaan nousevat kortit puhuvat minulle symboliikan kautta.

Tulkinnat eivät ole ennustuksia vaan kohottavaa ja voimaannuttavaa intuitiivista ohjausta, jolle saat antaa halutessasi aiheen tai teeman. Ellei erityistä teemaa ole, nostan kortteja sille, mikä on tärkeintä ohjausta tämänhetkisessä elämäntilanteessasi. Olen herkkä aistija, turvallinen ja myötätuntoinen ja käytän lahjaani tukeakseni sinua elämäntielläsi eteenpäin.

Vastaanotto tapahtuu työtilassani Seinäjoen Piirin alueella Ateljé -talossa, Björkenheimin puistotie 6, 2.krs. Voit varata myös pidemmän kuin tunnin ajan ja yhdistää siihen muita palveluitani, kuten äänimalja- tai rumpurentoutusta. Laita tilauksesi lisätietoihin maininta mihin ajankohtaan toivoisit aikasi ja mihin aikaan päivästä pääset tulemaan. HUOM! Vastaanotot ainoastaan arkisin.

Palautteita korttitulkinnoistani:

”Täytyyhän tietenkin antaa palaute siitä, että osuivat niiin kohdalleen, että ei voi kuin ihmetellä sinun lahjaasi sanoittaa ihmisen nykyiset ja menneetkin kokemukset ja tuntemukset. Tyttäreni tuntien tiedän, että sanasi olivat juuri oikeat!🙏🥰❤️itku tuli❤️❤️❤️”
”Kiitos tuhannesti!🙏❤️ Toi on HUIKEEEEE!🔥😍🔥 Kiitos ihan älyttömästi Sulle!💖💖
Oot💎💫 oot ihana!😍😍 KIITOS KIITOS KIITOOOOOSSS💖💖💖
niin ihanasti kirjoitat! Kaunista, vahvistavaa❤️”
”Apua ❤ Mä itken täällä!!! Siis Anne ❤
Täähän on aivan uskomaton!! Mistä sä tiesit nämä asiat???
Nyt oli sellaista sanomaa, että en voi enää räpiköidä vastaan!
Tää on aivan käsittämätön! Kiitos kiitos kiitos, rakas Anne ❤❤❤❤❤❤🍀🍀🍀”
”Aivan upeat nuo kortit! Väkevää kerrontaa kuvissa. Ja sun tulkinta on timanttia.Osuu, siksi kai nämä vuolaat kyyneleet 😭🙏🏼❤️”
”Tuntuu syvällä sielussa asti tuo teksti. Sillä se on niin totta kuin olla voi ja se vapauttaa siitä ajatuksesta, että olisin täällä täyttämässä muiden toiveita. Jumankauta on aika oikeasti kuunnella itseään. Helpotus. Elän täällä itseäni varten.”

”Ihan hyvä kevennys väliin toisin kun täälä jo vollotan vuosien aikana kertynyttä taakkaa ulos ja kuin vasta ekan kappaleen 😭❤️🙏 Nyt on vielä helpompi ymmärtää miksi tuli niin selkeä veto sitä kohtaan, että tämän tarvitsen kun silloin laitoin viestiä. Tämä oli juuri se mitä mun tarvitsi nyt saada kuulla. Tämä vaihe ihan jopa janosi saada jonkin vahvistuksen sille mitä olen nyt käynyt viime kuukaudet läpi, todella syvällä tasolla. Kiitos koko mun sydämestä sun kyvylle ja taidolle ❤️

Kiitos myös siitä opastuksesta mitä olen sulta saanut vuosien mittaan, se on ollut todella tärkeää 💞
Kiitos ❤️”

Lisätiedot

Vastaanottoajan pituus

60min, 120min