Kerros kerrokselta – runoja ja voimatauluja

20,00 

Pehmeäkantinen runokirjani sisältää voimaa ja herkkyyttä sanoina ja kuvina. Koen tekstieni ohjaavan kohti kasvua, voimaa ja toivoa ympäröivistä olosuhteista huolimatta – ehkä siksi siitä on erityisesti pidetty elämän muutosvaiheissa. Kerrotaan, että kirja aukeaa aina sopivasta kohdasta. Voit siis käyttää sitä viestikorttien tavoin: kysy ja avaa vastaus itsellesi kirjan satunnaisesta kohdasta. Kirjoja on enää muutama jäljellä. 

Hinta sisältää postikulut. Kultti, Anne (2014). 

Kerros kerrokselta, runoja ja voimatauluja. 2.painos. Valmiixi. 72 s. ISBN 978-952-5965-24-7 (4-väri, sis. 30 kuvaa voimatauluista)

Varastossa

Kuvaus

Pehmeäkantinen runokirjani sisältää voimaa ja herkkyyttä sanoina ja kuvina. Kirja syntyi suunnittelematta, runonomaisesti kanavoituen päiväkirjani sivuille vuosina 2013 ja 2014. Tuohon aikaan kirjoitin lähes päivittäin ajatuksenvirtaa, esitin kysymyksiä ja sain vastauksia sisältäni – tai jostain. Vastauksissa tuntui kaikuvan jotain ikiaikaista – jotain, minkä halusin jakaa muille. Kirjan tekstien puolivälin tienoilla koin suuren menetyksen läheiseni tehtyä itsemurhan. Tuolloin jouduin ottamaan omat oppini käyttöön suostumisen ja hyväksymisen muodossa. Koenkin tekstieni ohjaavan kohti kasvua, voimaa ja toivoa ympäröivistä olosuhteista huolimatta – ehkä siksi siitä on erityisesti pidetty elämän murrosvaiheissa. Kerrotaan, että kirja aukeaa aina sopivasta kohdasta. Voit siis käyttää sitä viestikorttien tavoin: kysy ja avaa vastaus itsellesi kirjan satunnaisesta kohdasta. Kirjoja on enää muutama jäljellä. Hinta sisältää postikulut. 

Huom! Kerro tilatessasi, jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen. Sano myös tuleeko omistuskirjoitus itsellesi vai jollekin toiselle osoitettuna. Huomaathan, että kirjaan on painettuna edellinen sukunimeni ja signeeraan kirjan nykyisellä nimelläni. 

Kultti, Anne (2014). Kerros kerrokselta, runoja ja voimatauluja. 2.painos. Valmiixi. 72 s. ISBN 978-952-5965-24-7 (4-väri, sis. 30 kuvaa voimatauluista). UDK 894.541-1, YKL 82.2, paino 120 g ja pm-luokka 2.

20e sis alv 10%