Oma polku – luottamusta lisäävä äänimaljameditaatioäänite

9,00 

Tämä 10 minuutin ohjattu äänimaljameditaatio on mahdollista kuunnella vaikkapa aamulla ennen kouluun tai töihin lähtöä, vauvan nukkuessa, bussissa, junassa, lounastauolla, odotushuoneessa, työpäivän päätteeksi tai uutena iltarutiinina. Meditaation tarina tukee oman polun vahvistumisessa ja se pyrkii lisäämään luottamusta seuraaviin askeleihin elämässäsi. Olipa sitten kyseessä sekavat ajatukset, levottomuus, jännittävä tapahtuma tai pitkään jatkunut stressi, voit saada tästä hengähdyshetkestä selkeyttä ja tyyneyttä olemukseesi sekä luottamusta siihen, että kaikki menee hyvin. Voit tämän mielikuvaharjoituksen avulla tuntea itsesi tuetuksi ja päästä sielusi silmin kohtaamaan auttajiasi tai yhdistymään omaan sisäiseen viisaaseen oppaaseesi.

Meditaatio-ohjauksen ja musiikin takana on Anne Kevätjoki. Äänitys ja äänen käsittely Ville Hautaluoma.

Äänitteestä sanottua:
”Äänimaailma on taianomainen, lempeän kannatteleva, kokonaisvaltaisen turvallinen. Annen ääni on miellyttävä ja sallivan pehmeä. Sanoitettu ohjaus on johdonmukaisen turvallista.”
”Äänite toimii monenlaisissa hetkissä:
Kun järki kaipaa intuition ohjausta
Kun mielen älämölö estää kuulemasta itseäsi ja vaikeuttaa valintojasi
Kun kaipaat hengähdystaukoa omassa mielipaikassasi.
Kun kaipaat ”keijujen maan” lempeyttä.
Kun oma voimasi kaipaa virittäytymistä parhaimpaasi, omaan polkuusi, omalla viisaudellasi.”

”Äänite toimii rohkaisuna edetä omaa polkua silloinkin, kun epävarmuuden varjot peittävät näkyvyyden. Äänite on omiaan osoittamaan varjoihin valoa, jolloin suunta kirkastuu ja luottamus omiin askeliin vahvistuu.”

Kuvaus

Mielen voima on valtava ja alitajuntamme on suorastaan aarreaitta. Meditaation ja mielikuvaharjoitusten avulla voit päästä käsiksi sisältäsi kumpuavaan viisauteen, palaat tyyneen keskukseen sisälläsi, hermostosi rauhoittuu ja ohjaudut kohti kasvua rauhan tilasta käsin. Äänimaljameditaationi tähtäävät mielen valjastamiseen hyvinvointisi eteen sekä hermoston ylikuormittuneen tilan purkamiseen. Ohjausten teemat vaihtelevat ja voitkin lukea jokaisen tuotteen kohdalta kuvauksen niiden sisällöistä. Käytän intuitiivisissa ohjauksissani hengitysharjoituksia ja mielikuvia ja niiden tukena äänimaljoja, kongia ja koshi-kelloa, joiden taianomainen äänimaailma vie sinut nopeasti kohti sisäisiä syvyyksiäsi, rentoutta ja rauhoittumista.   

Voit käyttää äänitteitä nukahtamisen tukena, ylikuormittuneen hermoston rauhoittamiseksi, säännöllisenä meditaatio-ohjauksena hyvinvointisi tueksi, sisäisen ohjauksesi löytämiseksi ja tyyneyden tilan sekä oman voiman tavoittamiseksi silloin, kun sisäinen myrsky meinaa siepata sinut aaltoihinsa. Ohjaukset sopivat myös lapsille ja nuorille ja voit käyttää niitä myös asiakastyössäsi.  

Meditaatio on suunniteltu tehtäväksi silmät suljettuina. Älä kuuntele meditaatio-ohjauksia ajaessasi liikenteessä. Suosittelen käyttämään kuulokkeita tai laadukasta kaiutinta. Ennen kuin aloitat kuuntelemisen, varmista, että saat kuunnella meditaatio-ohjauksen rauhassa loppuun, ilman häiriötekijöitä. Ota mukava makuuasento viltin alla tai istuma-asento, selkä suorassa ja jalkapohjat lattiaa vasten, mikäli mahdollista. Meditaation jälkeen juo paljon vettä ja tue siten uudistumisprosessiasi solutasolta asti.  

HUOM! Sinun tulee kyetä kannattelemaan tunnetilojasi, kun aloitat meditoinnin eli erilaisten tunteiden kokemisen on hyvä olla sinulle tuttua ja sisäisesti turvallista. Mikäli kärsit vakavista mielenterveysongelmista (dissosiaatio/psykoositaipumus), en suosittele meditaatioäänitteiden kuuntelemista yksin. Meditaatioäänitteeni eivät korvaa terapiaa tai ammattiapua, mutta voivat toimia niiden rinnalla tukena voimaantumisprosessissasi.   

Äänitteeni ovat Teosto –vapaita ja toimitetaan sinulle sähköisenä tiedostona ladattavaksi laitteillesi. Toivon, että tilaat äänitteeni vain henkilökohtaiseen käyttöösi, käytettäväksi ainoastaan omassa taloudessasi asuvien kesken tai omassa työssäsi. Copyright kuuluu ainoastaan Kevätjoki art:lle.