Oma polku – luottamusta lisäävä äänimaljameditaatioäänite

9,00 

Tämä 10 minuutin ohjattu äänimaljameditaatio on mahdollista kuunnella vaikkapa aamulla ennen kouluun tai töihin lähtöä, vauvan nukkuessa, bussissa, junassa, lounastauolla, odotushuoneessa, työpäivän päätteeksi tai uutena iltarutiinina. Meditaation tarina tukee oman polun vahvistumisessa ja se pyrkii lisäämään luottamusta seuraaviin askeleihin elämässäsi. Olipa sitten kyseessä sekavat ajatukset, levottomuus, jännittävä tapahtuma tai pitkään jatkunut stressi, voit saada tästä hengähdyshetkestä selkeyttä ja tyyneyttä olemukseesi sekä luottamusta siihen, että kaikki menee hyvin. Voit tämän mielikuvaharjoituksen avulla tuntea itsesi tuetuksi ja päästä sielusi silmin kohtaamaan auttajiasi tai yhdistymään omaan sisäiseen viisaaseen oppaaseesi.

Käytä kuulokkeita tai hyvää kaiutinta parhaan kuuntelukokemuksen saamiseksi.

Kuvaus

Intuitiivisesti ohjattu äänimaljameditaatioäänite, jossa soittajana ja meditaation ohjaajana on Anne Kevätjoki. On kuin olisit läsnä live-äänimaljatilaisuudessa, sillä musiikki ja ohjaus on tallennettu mahdollisimman autenttisesti. Kannattaa käyttää kuulokkeita tai hyvää kaiutinta parhaan kuuntelukokemuksen saamiseksi.

Mielen voima on valtava ja alitajuntamme on suorastaan aarreaitta. Meditaation avulla pääset käsiksi sisältäsi kumpuavaan viisauteen, palaat tyyneen keskukseen sisälläsi, hermostosi rauhoittuu ja ohjaudut kohti kasvua rauhan tilasta käsin. Äänimaljameditaationi tähtäävät mielen valjastamiseen hyvinvointisi eteen sekä hermoston ylikuormittuneen tilan purkamiseen. Ohjausten teemat vaihtelevat ja voitkin lukea jokaisen tuotteen kohdalta kuvauksen niiden sisällöistä. Käytän ohjauksissani hengitysharjoituksia ja mielikuvia ja niiden tukena äänimaljoja, kongia ja koshi-kelloa, joiden taianomainen äänimaailma vie sinut nopeasti kohti sisäisiä syvyyksiäsi, rentoutta ja rauhoittumista.  

Voit käyttää äänitteitä nukahtamisen tukena, ylikuormittuneen hermoston rauhoittamiseksi, säännöllisenä meditaatio-ohjauksena hyvinvointisi tueksi, sisäisen ohjauksesi löytämiseksi ja tyyneyden tilan sekä oman voiman tavoittamiseksi silloin, kun sisäinen myrsky meinaa siepata sinut aaltoihinsa. Ohjaukset sopivat myös lapsille ja nuorille ja voit käyttää niitä myös asiakastyössäsi. Äänitteeni ovat Teosto –vapaita ja toimitetaan sinulle sähköisenä tiedostona ladattavaksi laitteillesi. Suosittelen käyttämään kuulokkeita tai laadukasta kaiutinta. 

Toivon, että tilaat äänitteeni vain henkilökohtaiseen käyttöösi, käytettäväksi ainoastaan omassa taloudessasi asuvien kesken tai omassa työssäsi. 

 

Ennen kuin aloitat kuuntelemisen, varmista, että saat kuunnella meditaatio-ohjauksen rauhassa loppuun, ilman häiriötekijöitä. Ota mukava makuuasento viltin alla tai istuma-asento, selkä suorassa ja jalkapohjat lattiaa vasten, mikäli mahdollista. Meditaation jälkeen juo paljon vettä ja tue siten uudistumisprosessiasi solutasolta asti. 

HUOM! Sinun tulee kyetä kannattelemaan tunnetilojasi, kun aloitat meditoinnin eli erilaisten tunteiden kokemisen on hyvä olla sinulle tuttua ja sisäisesti turvallista. Mikäli kärsit vakavista mielenterveysongelmista (dissosiaatio/psykoositaipumus), en suosittele meditaatioäänitteiden kuuntelemista yksin. Meditaatioäänitteeni eivät korvaa terapiaa tai ammattiapua, mutta voivat toimia niiden rinnalla tukena voimaantumisprosessissasi. Älä kuuntele meditaatio-ohjauksia ajaessasi liikenteessä.