Valoruno

Valorunon tilausohje:

Lisää tuote ostoskoriin. Kirjoita kohtaan ’lisätietoja’, tilaatko runon itsellesi vai jollekin toiselle. Ilmoita, minne haluat runon toimitettavan. Jos tilaat runon jollekin toiselle, saajan etunimi riittää tiedoksi. Jos toivot runoa johonkin tiettyyn asiaan liittyen, kerro myös siitä.

Osasto:

Kuvaus

Oletko kokenut jotain, jolle haluaisit löytää sanat? Oletko hukannut punaisen lankasi tai uponnut tunteiden sameaan veteen? Haluaisitko nähdä itsesi selkeämmin? Tai onko sinulla joku, jolle haluaisit sanoittaa tunteitasi?

Valoruno antaa sanat kokemuksellesi ja peilaa sinulle sinut tässä hetkessä. Se näyttää sinulle pilkahduksen, jos olet juuri nyt pimeässä.
Avaan kirjoittaessani sydämeni ja sieluni sinun tilanteessasi tai lahjan saajan tilanteessa vallitseville energioille ja annan sanojen virrata, tarkoituksenaan hoitaa ja kohottaa lukijoitaan.

Valoruno voi olla voimaannuttava ja koskettava lahja läheiselle – rippilapselle, syntymäpäiväsankarille, elämänkumppanille, ystävälle, kihlaparille, työtoverille tai jollekin muulle, jota haluat muistuttaa hänen ainutlaatuisuudestaan.
Valoruno voi toimia myös värssynä – lohtuna läheisille tai jäähyväisenä henkimaailmaan siirtyneelle. Usein värssyt nousevat myös poislähteneen ”suulla”. Aina siten, kuin on korkeimmaksi parhaaksi.

Toimitan Valorunon sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Värssyn voit tilata halutessasi myös käsintehdyssä addressissa.

Jos haluat tilata useamman Valorunon esim. ystäväporukalle, pyydä tarjous. Tai jos haluat minut kirjoittamaan runoja johonkin tilaisuuteesi, ota yhteyttä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.