Valorunot ja värssyt

40,00 55,00 

Valoruno tai värssy on intuitiivinen, runonomainen viesti, jonka kanavoin vastaanottajansa energiasta. Tilausruno on ihana, uniikki lahja itselle tai läheiselle – rippilapselle, syntymäpäiväsankarille, elämänkumppanille, ystävälle, surevalle, sairastuneelle, kihla- tai hääparille tai vaikkapa työtoverille.  

HUOM! Tehdessäsi runotilausta jollekin toiselle, kerro minulle runon vastaanottajan etunimi ja kerro, mihin tarkoitukseen haluat runon tulevan. Voit tilata runon myös ilman sen kummempaa teemaa, jolloin kirjoitan sen intuitiivisesti.

Normaali toimitusaika 7-14pv.

Pikatoimituksen (alle 7pv) lisämaksu 15€. Huom! Ennen tilausta ja maksua varmista ensin viestillä, onko pikatoimitus mahdollinen ja kerro mihin mennessä tarvitset runon.

Kuvaus

Normaali toimitusaika 7-14pv. Pikatoimituksen (alle 7pv) lisämaksu 15€.

Minulla on kyky tavoittaa ihmisten energia ja tunnetilat myös välimatkan päästä. Herkät aistit olen omannut koko elämäni, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana olen käyttänyt niitä aktiivisemmin ja hionut intuitiivisuuttani yhä voimakkaammaksi työvälineeksi peilatakseni ihmisten sisäistä valoa ja kauneutta heidän elämäänsä. Sanoitan Valorunoillani esille sen syvyyden, minkä sielutasolla ihmisistä aistin.

Koen, että runon vastaanottajan sisäinen valo näyttäytyy minulle ja tuon sitä runojeni kautta esiin. Valorunojeni avulla runon saaja voikin nähdä oman voimansa ja erityisyytensä, jotta ei unohtaisi sitä silloinkaan, jos elämä koettelee. Valoruno voi tuoda lohtua ja uskoa tulevaan, uskoa itseensä. Runo koskettaa ja antaa sanat sille, mitä voi olla vaikea itsessään nähdä. Joskus se toimii myös lempeänä ohjauksena omalla polulla eteenpäin. Runoni voi myös tarjota ilmaisuväylän tunteille silloin, kun niitä on itse vaikea sanoittaa esim. omalle ystävälle tai kumppanille. Olen monesti välittänyt runojeni kautta mm. tilaajan kokemaa kiitollisuutta ja rakkautta runon saajaa kohtaan. Onpa runoni joskus päässyt osallistumaan kosintaankin. 

Valoruno on ihana, uniikki lahja läheiselle – rippilapselle, syntymäpäiväsankarille, elämänkumppanille, ystävälle, kihla- tai hääparille tai vaikkapa työtoverille.  

Valoruno voi toimia myös suruvärssynä – lohtuna läheisille tai jäähyväisinä henkimaailmaan siirtyneelle. Joskus värssyihin kanavoituu myös terveisiä lähteneiltä. Terveiset ovat välillä hauskoja, välillä riipaisevan koskettavia ja aina puhtaasta rakkaudesta kanavoituneita. Niitä on luettu muistotilaisuuksissa, liitetty kukkalaitteisiin ja muistoilmoituksiin lehdissä. 

Tilausrunon ja värssyn hinta on 40e ja se toimitetaan sähköisesti tulostettavana pdf-tiedostona, kauniilla fontilla kirjoitettuna tai postitse mehiläisvaha-taidekortissani (kortin hinta 15e). Taidekorttini ovat uniikkeja yksittäiskappaleita, aitoja, kaksisivuisia mehiläisvahakortteja, joista monien kuvat ovat tuttuja Valokalentereistani. 

HUOM! Tehdessäsi runotilausta jollekin toiselle, kerro minulle runon vastaanottajan etunimi ja kerro, mihin tarkoitukseen haluat runon tulevan. Voit tilata runon myös ilman sen kummempaa teemaa. Silloin kirjoitan intuitiivisesti ne sanat, mitkä tässä hetkessä tärkeimmäksi esiin nousevat. Samoin toimin, jos tilaat runon itsellesi, kirjoittaessani pyydän saada vastaanottaa kohottavimpia ja tärkeimpiä mahdollisia sanoja sinulle.

Jos haluat tilata useamman Valorunon esimerkiksi ystävä- tai työporukalle, pyydä tarjous (linkki yhteydenottoon). Tai jos haluat minut kirjoittamaan runoja johonkin tilaisuuteesi, ota yhteyttä. 

Palautteita valorunoista ja värssyistä:

“Kiitos Anne, osui uppos 💖💖💖” 

“Kiitos💖 Sinulla on todella ihana taito/lahja❣️” 

”Saajat olivat kovin ihastuksissaan ja liikuttuneita😊 Halusivat kehystää seinällekin. Kiitos paljon! Ihmettelivät myös kuinka joku osaa kirjoittaa runoja noin kauniisti ja kuinka nöyräksi veti että joku on tehnyt heistä runon. Sekin oli kokemus!” 

“Mun valorunossa aikoinaan itkin niin paljon etten nähny lukea.” 

“Valorunosi kruunasi päivän, etenkin puheeni äitille. 🥰 Isot kiitokset ja halaukset Valorunon koskettavista sanoista” 

“Kiitos Anne❤️ Nyt mä itken.” 

“On kyllä ihan huippu teksti! 😍🤩”

“Anne 🙏😭  Mikään ei voisi olla enemmän totta kuin tämä, nämä sanat. 

Luoja sinua siunatkoon, tuulen puhuja. ❤️”

“Kiitos 🙏🏼❤️😭😭😭  Ja tässä kun pidin vauvaa niin ajattelin että sä kirjoitat. Ja mä luin sitten ja itkin. Huh huh. Melkoinen kokija ja välittäjä sä oot 🙏🏼❤️”