Vapauttavan maalaamisen ryhmäohjaukset – Tyhy, yhdistystoiminta, asiakasryhmät

Työyhteisöille ym. ryhmille ryhmäyttävää ja voimauttavaa, luovuutta herättelevää tekemistä vapauttavan maalaamisen muodossa. Työpajan kesto ja sisältö suunnitellaan tilaajan toiveen mukaisesti. Vapauttavan maalaamisen työpaja 2-2,5h maksaa 195e + 20e/osallistuja. Hinta sisältää kaikki maalausvälineet ja matkakulut max 100km Seinäjoelta. Minimiosallistujamäärä 3hlöä. Mahdollinen tilavuokra veloitetaan erikseen.  

Tilattua ryhmäohjausta ei voi perua, mutta sen voi kerran siirtää.    

TIEDOKSI: Akryylimaali ei lähde vaatteista pois, varaudu vaatteilla joihin saa jäädä maalitahroja. 

Kuvaus

Vapauttavan maalaamisen ryhmäohjaukset – Tyhy, yhdistystoiminta, asiakasryhmät

Ohjaan Vapauttavaa maalaamista kaveriporukoille, perheille, työyhteisöille, yhdistyksille ja asiakasryhmillesi Seinäjoella Piirin Ateljé -talossa (max 12 hlöä) tai tilaajan järjestämissä tiloissa kuten kotona, mökillä, työpaikalla tai vaikkapa nuorisoseuralla. Ohjaan työpajan intuitiivisesti tai ryhmän toivomasta teemasta käsin. Teemoina voivat olla mm. oma voima, pelko ja rohkeus, sydämen avaaminen, raivomaalaus, voimavärimaalaus, ilo, armollisuus, anteeksiantaminen, esteiden ylittäminen, feminiini-maskuliinienergian tasapainottaminen, voimaeläimen tai sisäisen lapsen kohtaaminen, vapaus, leikkisyys ja inspiroituminen. Vapauttavan maalaamisen harjoitteet saattelevat osallistujan luovan flown tilaan, tulemaan kontaktiin tunteidensa ja sisäisen maailmansa kanssa sekä vapauttamaan ja ilmaisemaan koettua värien avulla.  

Käytän ohjauksessa sytykkeenä mm. mielikuvaharjoituksia, ravistelua ja vapaata liikettä, äänimaljoja ja rumpua, hengitysharjoituksia tai vaikka läsnäolon hetkeä luonnossa, riippuen työpajan teemasta ja paikasta sekä tilaajien toiveista. Olipa sinulla mielessäsi kotikutsut ystäville, polttarit, synttärit, tyhy-päivä, yhdistystoiminta, henkilöstön koulutus Vapauttavan maalaamisen menetelmän käyttöön, asiakaspäivät, perheen yhteinen hetki, osallistava ja kuntouttava toiminta – ole yhteydessä niin sovitaan ajankohta. Sosiaalityöntekijän koulutukseni ja työskentelytaustani ansiosta solahdan ihmisten kuin ihmisten pariin ja kykenen tarjoamaan turvallisen maalauskokemuksen kaikille. 

Ohjauksessani on keskiössä läsnäolo ja pysähtyminen itsen äärelle, oman ilmaisuvoiman löytäminen sekä kokemuksen jakaminen muiden kanssa. Sisäisen työn tekeminen ja omien tunteiden käsitteleminen värien avulla voi olla hyvin voimaannuttava kokemus, jota yhteys toisiin kokijoihin vahvistaa. Maalaamalla voi käsitellä ja työstää monenlaisia tunteita ja elämäntapahtumia, mutta myös ihan vaan pitää hauskaa ja rentoutua, joka sekin on yksi tärkeimpiä asioita, joita itselleen ja yhteisölleen voi tarjota. 

Palautteita: 

“Kiitos, tämä oli nimensä mukaan vapauttavaa. Erilaisten tunteiden kokeminen kurssin aikana ei ollut helppoa, mutta olen kiitollinen, että sain niihin yhteyden.” 

”KIITOS! Jotain murtui – löytyi uutta uskallusta tilalle! Avautumista, vapautumista, syvempää hyväksyntää itseä kohtaan.”