Vapauttavan maalaamisen verkko-ohjaus ’Elämänilo’

29,00 

Vapauttavan maalaamisen ohjaus videona teemalla ELÄMÄNILO auttaa sinua vapauttamaan elämänenergiaasi ohjatun kehollisen harjoituksen, vapaan tanssin ja värien leikin avulla. Ohjauksen tarkoitus on tehdä tilaa elinvoiman virtaamiselle sinussa, vapautua häpeän aiheuttamasta itsesi kutistamisesta ja auttaa tulemaan sinuiksi elinvoimasi ja sen ilmaisemisen kanssa. Toivon, että löydät tämän harjoituksen avulla uudenlaista rohkeutta olla olemassa ja ilmaista itseäsi.

Saat toimintaohjeet tilausvahvistuksesi mukana maksettuasi tuotteen. Ohje sisältää linkin ja salasanan video-ohjaukseen. Voit toistaa harjoituksen monta kertaa.

Tuote sisältää

  • opastuksen maalausvälineistä ja -tavoista Youtubessa https://www.youtube.com/watch?v=DAKy-fOk4Zk
  • vapauttavan maalaamisen idean avaamisen
  • opastusta itsereflektioon intuitiivisen maalaamisen avulla
  • musiikkivinkkejä kehollisen harjoituksen sekä maalaustyöskentelysi taustalle
  • maalaamisen teemaan johdattavan liikkeellisen ohjauksen

Huom! Kyseessä on itsenäinen työskentely. Tuotteen hinta ei sisällä yksilöohjausta. Mikäli työstät syviä traumoja, hanki ammattiapua prosessin tueksi. Pidä huolta itsestäsi.

Kuvaus

Vapauttavan maalaamisen ohjaus verkossa teemalla ELÄMÄNILO auttaa sinua vapauttamaan elämänenergiaasi ohjatun kehollisen harjoituksen ja värien leikin avulla.

Tämän ohjauksen tarkoitus on tehdä tilaa elinvoiman virtaamiselle sinussa ja auttaa sinua tulemaan sinuiksi elinvoimasi ja sen ilmaisemisen tarpeiden kanssa. Toivon, että löydät uudenlaista rohkeutta olla sinä ja olla olemassa tämän harjoituksen avulla.

Vapauttavaan maalaamiseen et tarvitse taiteellisia lahjoja tai maalauskokemusta, sillä kyseessä on tunnetyöskentely värien avulla eikä pyrkimys tiettyyn kuvalliseen lopputulokseen. Prosessin keskiössä on antautuminen ja tunteen ohjaama tekeminen pyrkimysten ja puskemisen sijaan. Kun pääset luovien menetelmien avulla mielesi kontrollintarpeen ohitse ja yhteyteen alitajuisen osasi kanssa, olet ytimessä. Sieltä löydät sisäisen viisautesi sekä tyyneyden.

Katso ensin erillisenä video-ohjeena opastus maalausvälineisiin liittyen https://www.youtube.com/watch?v=DAKy-fOk4Zk.

Suosittelen akryylimaaleja, mutta mitä tahansa muitakin värejä voit käyttää. Markettivälineillä pääset hyvin alkuun, etkä tarvitse välttämättä edes siveltimiä. Voit maalata sormin tai vaikka lusikalla. Ihan oikeasti. Mitä oudommin teet, sen parempi tulee, sillä silloin voit harhauttaa mielesi ja löytää yhteyden sisäiseen lapseesi, jonka kokemusten ja tunteiden kannattelusta löydät avaimet nykyhetkeesi.

Tämä verkko-ohjaus sisältää mielikuvaharjoituksen liikkeellisenä ohjauksena, joka johdattelee sinut kiinni elämänilon teemaan ja tunteeseen. Annan esimerkkimusiikkia, jota voit käyttää itsenäisen työskentelysi taustalla tueksi, mutta voit myös maalata hiljaisuudessa tai vaikka ulkona sään salliessa. Varaa rauhallista aikaa vähintään kaksi tuntia työskentelyäsi varten. Kun pääset jyvälle hommasta, lyhyempikin aika voi riittää itseilmaisuun tai toisinpäin, voit innostua maalaamaan tuntikausia.

Saat toimintaohjeet tilausvahvistuksesi mukana maksettuasi tuotteen. Ohje sisältää linkin ja salasanan video-ohjaukseen. Voit käyttää samaa harjoitusta monta kertaa. Aina itsestä löytyy uusia kerroksia työstettäväksi.

Huom! Kyseessä on itsenäinen työskentely. Tuotteen hinta ei sisällä yksilöohjausta.

Mikäli haluat minulta yksilöohjausta itsenäisen työskentelysi tueksi, voit varata ajan viestitse. Ohjaus voidaan tehdä etänä tai livenä Seinäjoella, hinta 60e/h.

Mikäli työstät syviä traumoja, hanki ammattiapua prosessin tueksi. Pidä huolta itsestäsi.