Yrityksille

Palvelut yrityksille

Mietitkö ohjelmaa tyhy-päivään, yrityksen tai yhdistyksen asiakaspäivään tai kokoukseen?

ÄÄNIMALJA- JA RUMPURENTOUTUS

Äänimalja- tai rumpurentoutus on ihana, elämyksellinen ja rauhoittava kokemus, joka on mahdollista toteuttaa monen kokoisille ryhmille erilaisissa ympäristöissä. Soitinten lempeän värähtelyn avulla tavoittaa tyynen tilan helposti ja se tutkitusti alentaa stressihormonien määrää kehossa.

Tulen kutsusta paikan päälle tai vuokraan tilan halutessanne tilaisuuttanne varten (vuokrakulu veloitetaan tilaajalta). Hinta on kiinteä 180e + alv 24%/60min, 150e +alv 24%/45min osallistujamäärästä riippumatta. Julkisen sektorin tyhyissä 10% alennus. Itse maksavat tyhyilijät, kysykää tarjous! Hinnassa on huomioitu matkakustannukset Seinäjoella ja naapurikunnissa. Kevätjoki Art kuuluu alv-rekisteriin.

Miellyttävin rentoutuskokemus saadaan alustoilla viltin alla maaten, mutta rentoutusohjaus on mahdollista toteuttaa myös istuallaan ollen. Ohjaan samalla myös hengitysharjoituksen, jonka tekniikan omaksumalla stressiä voi alentaa helposti ja nopeasti arkisissakin tilanteissa.

Äänimaljat ja rummut sopivat myös tunnelmanluojaksi tapahtumien taustalle tai erilliseksi ohjelmanumeroksi.

HUOM! Voit myös pyytää tarpeisiisi sopivan tarjouksen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse anne.kevatjoki@kevatjokiart.fi.

VAPAUTTAVA MAALAAMINEN

Vapauttavan maalaamisen menetelmä tarjoaa mahdollisuuden ilmaista tunteita värien avulla, vapauttaa itseilmaisua sekä löytää yhteyden omaan luovaan energiaan. Ohjaamieni harjoitusten keinoin voidaan saada aikaan jaettu avoimuuden ja aitouden kokemus, mikä edesauttaa myös ryhmäytymistä. Vapauttava maalaaminen auttaa siis yhteyden löytämisessä niin itseen kuin muihin ryhmäläisiin. Maalaaminen voi olla sisäisen työskentelyn lisäksi myös ihan vaan hauskaa ja leikkimielistä yhdessäoloa sekä flow -tilasta nauttimista.

Tilaaja saa esittää maalaussessiolle toivomaansa teemaa. Suosittuja teemoja ovat olleet oman voimavärin maalaaminen, yhteisölle yhteisen taideteoksen luominen väreillä, jotka kuvastavat kunkin persoonaa sekä stressinpurkumaalaus. Kevätjoki Art tarjoaa maalausvälineet ja puitteet toivotun tunnelman löytymiselle sekä onnistuneen maalauskokemuksen saamiselle.

Syntyvä teos voi olla iso yhteinen akryyliväreillä maalattu canvastaulu, joka jää työpaikalle tai yhdistyksen/yhteisön tiloihin näkyväksi tai se voi olla kaikille ikioma maalaus.

Vapauttavan maalaamisen työpaja 2-2,5h maksaa 195e + 20e/osallistuja. Hinta sisältää kaikki maalausvälineet ja matkakulut max 100km Seinäjoelta. Minimiosallistujamäärä 3hlöä. Mahdollinen tilavuokra veloitetaan erikseen.  

Tilattua ryhmäohjausta ei voi perua, mutta sen voi kerran siirtää. 

Kevätjoki Art kuuluu alv- ja YEL -rekisteriin.

Ota yhteyttä sähköpostitse anne.kevatjoki@kevatjokiart.fi tai yhteydenottolomakkeella jotta voimme sopia toteutuspäivästä, -paikasta sekä maalaushetken sisällöstä ja toiveteemasta.

Huom! Akryyliväri ei irtoa vaatteista, osallistujien on syytä varautua vaatteilla, jotka saa tahriintua

VAPAUTTAVA JOOGA JA MAALAAMINEN – tyhypaketit

Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Teemme joogaopettaja ja itsetuntemusohjaaja Mia Ulvilan kanssa yhteistyötä työhyvinvoinnin ja koulutusten merkeissä. Lisätietoja yhteistyöstämme löydät myös Sanmaya Oy:n verkkosivulta.

RENTOUDU, RYHMÄYDY JA PALAUDU 3H
Tämä työhyvinvointia tukeva työpaja auttaa rentoutumaan ja ryhmäytymään. Sen tavoitteena on luoda avoin tila työyhteisön jäsenten kesken ja mahdollistaa jäsenten välisen rehellisen ja inhimillisen kohtaamisen. Työpaja auttaa ymmärtämään itseä ja toisia paremmin.

Rento ja lempeä jooga (45min)
Oman voimavärin maalaaminen (90min)
Loppukeskustelu/päivän ajatusten yhteenveto (15min)
Äänimaljarentoutus (30min)
Hinta: 55€/hlö + ALV

PURA JA KOHTAA 3,5H
Pura ja kohtaa on työhyvinvointipaja, jossa puretaan kehoon ja mieleen jääneitä jännitteitä ja stressiä. Se soveltuu erityisesti työpaikan haastavien tilanteiden ennaltaehkäisyyn sekä niiden purkamisen tukemiseen. Työpajan ydinajatus perustuu sille, että harjoitusten avulla opimme näkemään itsemme ja toisemme keskeneräisinä toimijoina, mutta myötätunnon kautta.

Teeman alustaminen: Miten jännitteet syntyvät kehoon ja mieleen, mitä kannamme mukanamme, kehomuisti, tunnemuisti, tunteet, sisäinen lapsi
Kehosta stressiä ja jännitettä purkava harjoitus
Tunteen purkumaalaus
Oman sisäisen lapsen kohtaamisen harjoitus
Suggestiorentoutus
Loppukeskustelu/reflektio
Hinta: 65€/hlö + ALV

TARJOILUT

Mahdollisuus tarjoiluun – tee ja käsinleivotut tuoreet sämpylät sekä pientä makeaa 6€/hlö (erityisruokavaliot 8€/hlö). Hintaan lisätään ALV 14%.

HARJOITUKSISTA

Maalaaminen ja harjoitukset tehdään lattialla, mikäli et pysty olemaan lattialla, ilmoita siitä varaamisen yhteydessä ja järjestämme mahdollisuuden maalata seisten ja joogata tuolilla.

TULOSSA!

KASVATUS- JA SOSIAALIALAN AMMATTILAISTEN HYVINVOINTI- JA TÄYDENNYSKOULUTUS

Kohtaamisen voima – Voimavaroja ja onnistumisia työhön!

KOLMEN PÄIVÄN KOULUTUS SEINÄJOELLA: 19.9., 24.10., 23.11.23 Lue lisää täältä.