Tuomiston kartano, retriittikeskus

Elämäsi Tärkein syksy -retriitin keskiössä on nyt hiljaisuuden ja pyhän tilan luominen.

YHTEYS JA ANTAUTUMINEN

Tämä viikonloppu on hiljaisuuden, sisäänpäinkääntymisen ja luopumisen retriitti, jossa tehtävät harjoitukset tukevat sisäisen yhteyden löytymistä ja vahvistumista. Viikonloppu on ympäröivän maailman hiljentämistä, antautumista ja sisäisen virtauksen kristallisoitumista.Retriitin tarkoitus on auttaa sinua muistamaan kuka todella olet ja miten lähellä yhteys sisälläsi on koko ajan. Retriitti on meditaatiopainoitteinen ja suuri osa viikonlopusta ollaan hiljaisuudessa. Teemme kundaliini- ja hathajoogaperinteen harjoituksia sekä meditatiivista maalaamista ja sointukylpyjä. Mihinkään harjoituksiin et tarvitse aiempaa kokemusta.

TRANSFORMAATIO JA TÄYSIKUU

Syksy on voimakkaan transformaation aikaa, jolloin luonto kääntyy sisäänpäin kuoleman kautta – syntyäkseen uudelleen. Retriitti järjestetään täydenkuun aikaan, jonka energia tukee loppuunsaattamista ja vanhan vapauttamista. Tämä on hyvä hetki käydä läpi tunteet, joita irtipäästämiseen kuuluu, saada yhteys sisällään virtaavan ikuisen elämän energiaan. Symbolisesti kuolla, kasvaakseen vapaammaksi ja syvempään yhteyteen oman pyhän Viisauden kanssa.Pysähtyminen hiljaisuuden äärelle syksyisen täydenkuun aikaan kirkastaa sisälläsi olevaa itsellesi. Pelkästään se, että otat itsellesi aikaa olla hiljaisuudessa on eheyttävää ja selkiyttävää. Voit aistia ja tunnustella sisimpääsi, elämänkokemuksiasi, asioita, joiden läpi olet jo tullut, voit antaa aikaa tunteillesi ja tarpeillesi ja nähdä selkeämmin sen, mikä on tärkeää. Myös yhteys meitä ympäröivään pyhyyteen, johdatukseen ja viisauteen tulee käsinkosketeltavaksi.

MEDITATIIVINEN MAALAAMINEN JA KUNDALIINIJOOGA

Retriitillä annetaan reilusti aikaa meditatiiviselle maalaamiselle, jolla haetaan yhteyttä Henkeen ja sisäiseen liikkeeseen, jolla on mahdollisuus kirkastua ulkoisen kuollessa ympäriltämme. Prosessia tuetaan kundaliini- ja hathajoogaharjoituksilla, meditaatioilla ja syvällä rentoutumisella sekä sointukylvyillä (äänimaljat, rummut ja kongi).

OHJELMA 
PERJANTAI klo 16 Saapuminen

klo 17-19.30 Rumpumeditaatio, alkupiiri, vapauttava maalaaminen
klo 19.30 Iltapala
klo 20.30-21.30 Lempeä jooga ja koshikellorentoutus

LAUANTAI
Klo 6.30 – 9.30 Aquarian Age Morning Sadhana (Kundaliinijoogaharjoitus ja mantrameditaatio)
Klo 9.30 Aamiainen
klo 11-14 Intuitiivinen maalaaminen ja kirjoittaminen
Klo 14 Lounas
Klo 16 Intuitiivinen maalaaminen
Klo 18 Illallinen

Klo 20-21 Lempeä jooga ja meditaatio

SUNNUNTAI
Klo 8-9 Kundaliinijooga
Klo 9-10 Aamiainen
Klo 10-13 Harjoituksia aiheen äärellä, loppupiiri ja äänimalja/kongirentoutus
klo 14 Päätöskahvit
Klo 15 Rentoutuneena ja uudistuneena kotiinpaluumatkalle!
(Muutokset mahdollisia!)

RETRIITTI SOVELTUU SINULLE, JOKA:

  • Haluat pysähtyä hiljaisuuteen tutkimaan sisintäsi
  • Olet kiinnostunut syventämään itsetuntemustasi
  • Haluat päästää irti jostain vanhasta ja avautua uudelle
  • Haluat tukea luovuuden vahvistumista/heräämistä
  • Olet kiinnostunut joogasta ja meditaatiosta (kundaliini- ja SJL-jooga)
  • Olet kiinnostunut maalaamisesta ja intuitiivisesta kirjoittamisesta
  • Nautit kauniista ja maagisesta ympäristöstä
  • Nautit luomupainotteisesta laadukkaasta ja lähellä tuotetusta kasvisruuasta
  • Kaipaat tilaa ja hiljaisuutta sisimpääsi

Osallistuminen ei kuitenkaan vaadi sinulta mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta meditaatiosta, joogasta tai maalaamisesta. Voit antautua virtaan ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua ja uutta luovaa kättäsi vaikka silmät kiinni.

Kuuntele sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan!!

PAIKKA
Retriitti järjestetään Tuomiston Kartanossa, Sastamalassa. Lisää näet: www.tuomistonkartano.fi. Majoitus on 1-4 hengen huoneissa, joissa on reilusti tilaa myös yksityisyydelle. Yhden hengen huoneen lisämaksu 100€. Tuomiston Kartano on jo ympäristönä uskomattoman kaunis ja pyhä paikka, jossa on monia erityisiä piirteitä. Mahdollisuus uimiseen sekä saunomiseen.

HINTA
Retriitin hinta on 495e. Hinta sisältää: ohjauksen, maalausmateriaalit, majoituksen (omat lakanat) ja ruuan (iltapala, 2x aamiainen, 1x illallinen, 1x lounas, tarjolla laadukasta ja luomupainotteista kasvisruokaa, erityisruokavalio lisämaksusta)

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu retriitille maksamalla varausmaksu 100€ linkistä https://www.sanmaya.fi/offers/sNszaMWh. Saat varausvahvistuksen maksun jälkeen sähköpostiisi. Mikäli et saa vahvistusta, laitathan viestiä info@sanmaya.fi. Maksu onnistuu luottokortilla tai tilisiirtona, maksutiedot löytyvät kun painat ilmoittautumisnappia. Retriitin loppumaksu maksetaan laskulla, jonka eräpäivä on 7.10.22. Saat laskun noin kuukautta ennen kurssikirjeen mukana. Mikäli toivot maksua osissa, laita viestiä meille info@sanmaya.fi, ja sovitaan maksusta.

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruuntuminen tapahtuu järjestäjistä johtuen, maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan koko retriittimaksun.

LISÄTIEDOT
Anne: 050 5916291 tai Mia: 045 2763996/ info@sanmaya.fi

Ohjaajat Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki:

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa – iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015 ja tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL-jooga ja kundaliinijooga). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä hypnovalmennusta, tunnelukkoterapiaa ja NLP:tä. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen hyvinvointikeskus Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila

Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki

Palautteita aiemmilta retriiteiltä:

”Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja.”

”Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle.”

”Kiitos mahtavasta kurssista.
Harjoitukset, ruoka, järjestelyt, kaikki toimi ja oli paikallaan. En muuttaisi mitään.”

”Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet. Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.”

”Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan.”

”Turvallinen olo ❤

”Hiljaisuus oli toimiva ratkaisu, tämäntyyppisiä juttuja lisää.”

”Kiitos ihanasta kurssista, kevyistä hetkistä, raskaista hetkistä. Kaikki tuli tarpeeseen ❤ Nähdään 🙂

”Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin. Upeita naisia olette ❤❤ ”

”Kiitos, oli tosi hienoa. Yllättävää kuinka raskas jooga voi olla mutta ymmärsin, että se opetti mieltäni: pystyn enempään kuin luulen, saan voimia kun heittäydyn hengityksen, mantran, rentouden tilaan. Annan mennä rennosti, rinta rottingilla 🙂

”Retriitti, hiljaisuus – monta kertaa olisi ollut joku huomautus, sutjaus väliin, mutta ei ollutkaan tarvetta sanoa sitä.”

”Huikee viikonloppu. Pääsin irti, mistä halusin tai pitikin. Lauantain eheytti sunnuntai, koska olitte ohjelman rakentaneet ammattitaitoisesti. Oli luottamusta herättävää, kun välillä kysyitte, miten menee.”