Vapauttavan maalaamisen retriitti Seinäjoella 3.-4.9.2022

Tarvitko aikaa itsesi kuuntelulle, tunteiden tuuletukselle, hiljenemiselle sen äärelle, mitä sisääsi on kertynyt, sille mitä kaipaat, mitä tarvitset ja kuka olet?

Koko viikonlopun mittainen Vapauttavan maalaamisen retriitti tarjoaa tilan ja välineet itsetutkiskelulle, itsen ilmaisemiselle, oivaltamiselle sekä yhteydelle muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Ohjelma sisältää intuitiivista maalaamista ja kirjoittamista, ohjattuja meditaatioita ja äänimalja/rumpurentoutuksia, sekä voimakorttitulkinnat kaikille. Ohjelma-aika la 3.9. klo 11-20 ja su 4.9. klo 9-14.

Tapahtumapaikkana on kaunis Seinäjoen Piiri, Atelje -talo, Björkenheimin puistotie 6 https://www.piirille.fi ja siellä Sanmayan sali.


Et tarvitse aiempaa maalauskokemusta. Kätesi toimivat sydämesi ohjauksessa intuitiivisen maalaamisen prosessissa.

Ota mukaan joustavat, maalitahroja pelkäämättömät vaatteet, muistiinpanovälineet ja omat eväät. Keittiö käytettävissä.
Yöpyminen: Jos asut lähistöllä, voit yöpyä kotona tai halutessasi keskeytyksettömän kurssin voit yöpyä retkellisemmin patjamajoituksella Atelje -talossa 20€/yö (omat liinavaatteet). Varaa patjapaikka etukäteen.
Piirin alueella on myös juuri toimintansa aloittanut Hostel Björkenheim, jos haluat nukkua laadukkaammin. Hostellin sivut: https://www.xn--hostelbjrkenheim-twb.fi/


Ohjaajana Anne Kevätjoki, intuitiivisen ohjaamisen ja vapauttamisen konkari, jonka seurassa voit asettua itseesi turvallisesti ja hyväksyttynä, omana itsenäsi.

Retriitin hinta 155€ sisältää kaikki maalausmateriaalit ja ohjauksen.
Paikkavaraus on sitova, varausmaksu 50e (ei palauteta muutoin kuin järjestäjän peruuttaessa tapahtuman). Loppumaksu paikanpäällä kortilla tai käteisellä tai laskulla, jonka eräpäivä on 3.9.22.
Kyseessä on pienryhmä, mukaan pääsee max 6hlöä. Varaa nopeasti paikkasi.

Paikkavaraukset: anne.kevatjoki@kevatjokiart.fi, 0505916291 tai täältä.