Vapauttavan maalaamisen työpajat

Olen rakentanut vapauttavan maalaamisen menetelmän, jossa olen yhdistellyt kaikkea oppimaani ilon, intuition ja oman voiman löytämiseksi. Olen vienyt tätä kehittämääni uskomattoman antoisaa ja tunnelukkoja vapauttavaa maalausmenetelmää myös muiden käyttöön ryhmä- ja yksilöohjausten muodossa.

Haluaisitko sinä työstää tunteitasi, löytää yhteyden sisimpääsi, päästää irti kontrollintarpeesta ja nauttia värien ja sielusi yhteisestä tanssista? Tai haluatko tarjota ystävillesi, perheellesi, työntekijöillesi tai asiakkaillesi kohottavan ja avointa jakamista lisäävän kokemuksen turvallisessa ja lämpimässä tunnelmassa? Ohjaajana olen lempeä ja tarkkanäköinen, syvällinen, intuitiivinen sekä hervottoman huumorin omaava. Kykenen kohtaamaan jokaisen osallistujan tunteineen ja tarinoineen armollisesti ja sydämen viisaudesta käsin.

Vapauttavan maalaamisen harjoitteet saattavat osallistujan meditatiiviseen flow -tilaan, tulemaan vähitellen tietoiseksi sisäisistä jännitteistään ja vapautumaan niistä. Ohjauksessani antaudutaan läsnäolevaksi sille, minkä on aika tulla esiin ja työstettäväksi juuri siinä hetkessä – sille, minkä kykenee kannattelemaan ja minkä on valmis kohtaamaan. Sisäisen työn tekeminen ja omien tunteidensa kannatteleminen voi olla hyvin voimaannuttava kokemus. Maalaamalla voi käsitellä ja työstää monenlaisia tunteita ja elämäntapahtumia, löytää yhteyden itseensä ja toisiin osallistujiin, mutta myös pitää hauskaa ja rentoutua, joka sekin on yksi tärkeimpiä asioita, joita itselleen voi antaa.

Ohjaan vapauttavan maalaamisen hetkiä oman intuitioni ohjaamana ryhmälle sopivalla teemalla tai ryhmän toivomasta teemasta käsin (esim. oma voimaväri, pelko – rohkeus, sydämen avaaminen, padotun vihan purkaminen, ilo, armo ja anteeksiantaminen, esteiden poistaminen, feminiini-maskuliinienergian tasapainottaminen, sisäisen lapsen kohtaaminen jne.). Olipa sinulla mielessäsi kotikutsut ystäville, polttarit, synttärit, tyhy-päivä, yhdistystoiminta, asiakaspäivät, perheen yhteinen hetki, tunnepurku, osallistava ja kuntouttava toiminta – ole yhteydessä niin sovitaan ajankohta. Sosiaalityöntekijän koulutukseni ja työskentelytaustani ansiosta solahdan ihmisten kuin ihmisten pariin ja kykenen tarjoamaan turvallisen sekä vapauttavan maalauskokemuksen kaikille.

Vapauttavan maalaamisen kotikutsut kuluttajille löytyvät verkkokaupastani könttäsummina osallistujamäärän mukaan hinnoiteltuina vaihtoehtoina (195e +25e/hlö). On myös mahdollista, että kaikki osallistujat maksavat osuutensa paikan päällä käteisellä tai kortilla. Yritykset ja yhdistykset voivat pyytää tarjousta tarpeidensa mukaan. Vapauttavan maalaamisen työpaja yrityksille maksaa 90e/h + 10-20e/osallistuja ryhmän koosta riippuen. Hinta sisältää kaikki maalausvälineet ja matkakulut Seinäjoella. Minimiosallistujamäärä 3hlöä, aikaa tarvitaan vähintään 2h. Hintaan lisätään alv 24%. Mahdollinen tilavuokra veloitetaan erikseen. Huomioithan, että varattua ryhmäohjausta ei voi perua, mutta sen voi kerran siirtää.

Palautetta ohjauksestani: ”Olet mutkaton ja ilmava, olet Peppi Pitkätossun ja enkelin yhdistelmä. Riemukas ja rohkea, mutta samaan aikaan kuunteleva ja lempeä. Olen kokenut myös voimakasta turvaa sinun ryhmissä. Se ei ole ollut suojelua vaan nimenomaan turvallisuutta, jossa on ollut niin helppo olla itsekin juuri se mikä olen.”