Ale!

Vapauttavan maalaamisen yksilöohjaus (kuluttaja-asiakkaat)

50,00 1.350,00 


Vapauttavan maalaamisen yksilöohjaus sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ohjaukseen voi tulla myös ystävän tai puolison kanssa. Osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotaitoja tai kokemusta luovista menetelmistä. Intuitiivinen maalaaminen tapahtuu hetkelle ja läsnäololle antautuen, itseä kuunnellen ja tunteita vapauttaen värien avulla tavoitteena löytää syvempi yhteys itseen ja rohkeutta itseilmaisuun.

 • 90min lapset ja nuoret 120e sis. Alv 24% ja maalausvälineet 
 • 90min aikuinen ja lapsi 150e sis alv 24% ja maalausvälineet
 • 180min aikuinen 195e sis alv 24% ja maalausvälineet (hinta nousee 1.5.24 alkaen 225e/kerta)
 • lisähenkilö mukaan ohjaukseen 25e (1.5. alkaen 50e)
 • 6kk valmennuspaketti aikuiset 1350e – sisältää 6x3h tapaamisen, taidevälineet sekä yhden tsekkauskeskustelun etänä tapaamisten välillä kaupan päälle (5x20min). TIEDUSTELE VAPAAT VALMENNUSPAIKAT ETUKÄTEEN.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Vapauttavan maalaamisen yksilöohjaus sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ohjaukseen voi tulla myös ystävän tai puolison kanssa. Ohjauksessani antaudutaan läsnäolevaksi sille, minkä on aika tulla esiin ja työstettäväksi juuri siinä hetkessä – tunteelle, minkä kykenee kannattelemaan ja minkä on valmis kohtaamaan. Luon turvallisen tilan itsensä kohtaamiselle ja oman voiman tutkimiselle. Sisäisen työn tekeminen ja omien tunteidensa käsitteleminen värien avulla voi olla hyvin voimaannuttava kokemus. Maalaamalla voi käsitellä ja työstää monenlaisia tunteita ja elämäntapahtumia, löytää syvemmän yhteyden itseensä, mutta myös pitää hauskaa ja rentoutua, joka sekin on yksi tärkeimpiä asioita, joita itselleen voi antaa.   

Annan yksilöohjausta Seinäjoella Piirin alueella (SoulGarden) tai asiakkaan järjestämässä tilassa Seinäjoella ja lähikunnissa (matkakulut veloitetaan erikseen). Suosittelen pidempää aikaa aikuisille. Kolme tuntia hujahtaa nopeasti, kun käydään yhdessä läpi tärkeitä elämäntapahtumia, katsellaan kortteja, tehdään mielikuva- ja hengitysharjoituksia ja päästetään luovuus valloilleen. Lyhyempi aika sopii nuorille sekä erityisasiakkaille, joilla keskittymiskyky ja tunteiden kannattelemisen voimat ovat rajallisempia. 

 • 60-90min lapset ja nuoret 120e sis. Alv 24% ja maalausvälineet 
 • 90min aikuinen ja yksi lapsi 150e sis alv 24% ja maalausvälineet
 • 180min aikuinen 195e sis alv 24% ja maalausvälineet (hinta nousee 1.5.24 alkaen 225e/kerta)
  Kyseessä on kolmen tunnin mittainen initiaatiomatka, askel uudenlaiseen elämään.
  Keskustelemme muutostarpeistasi ja haemme luovan työskentelyn sekä mielikuvaharjoitusten tuella lisää rohkeutta ja luottamusta itseesi sekä omaan kykyysi luoda itsesi näköistä elämää.
  Ohjaan teemaasi sopivan virittäytymisharjoituksen (ohjattu meditaatio, äänimaljat, rumpurentoutus, mielikuvaharjoitus, intuitiivinen kirjoittaminen, kehotyöskentely jne), minkä jälkeen maalataan voimataulu canvaspohjalle. Halutessasi katsotaan lisäksi peilausta korttitulkinnan kautta.
 • lisähenkilö mukaan ohjaukseen 25e (1.5. alkaen 50e)
 • 6kk valmennuspaketti aikuiset 1350e – sisältää 6x3h tapaamisen, taidevälineet sekä yhden tsekkauskeskustelun etänä tapaamisten välillä kaupan päälle (5x20min)
 • Jos haluat varata kanssani pidemmän yhteisen matkan, sovitaan säännölliset tapaamiset 1krt/kk puolen vuoden ajalle. Olen hyvä työntämään eteenpäin, näkemään mahdollisuuksia, purkamaan yhdessä mielen ja tunteiden solmuja, rohkaisemaan ja kohottamaan silloin, kun omat voimasi eivät riitä. Meidän kohtaamisten jälkeen tunnet itsesi vahvemmaksi ja vapautuneemmaksi ja kuulet itsesi paremmin. Samalla saat omaa aikaa, syvempää itsetuntemusta sekä välineitä omaan luovaan työskentelyysi. Sellainen sijoitus itseen palkitsee. LAITA VIESTIÄ ENNEN OSTOA JA TIEDUSTELE VAPAITA VALMENNUSPAIKKOJA!

Palautetta:  

“En tiedä voinko sua tarpeeksi kiittää siitä mitä teet. Mulla on nyt ihan eri lähtökohdat maalaamiseen ja siihen mistä se tulee. Oli niin oikea valinta tulla sun luo ja yksin.”  

”Sä oot kuule H E L V E T I N hyvä siinä👌🏻❤️ Siksi se on mahdollista❤️ Sun ääni, sun olemus, sun voima ja kaikki mikä sus on❤️❤️ Oot joku ihme VOIMAKENTTÄ KEIJU 🧚🏻‍♀️⚡️☄️💥🔥

Lisätiedot

palvelu

aikuinen ja lapsi 90min, aikuinen 3h, lapsi tai nuori 90min, valmennuspaketti 6kk