Vapauttavan maalaamisen yksilöohjaus (kuluttaja-asiakkaat)

25,00 195,00 


Vapauttavan maalaamisen yksilöohjaus sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ohjaukseen voi tulla myös ystävän tai puolison kanssa. Osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotaitoja tai kokemusta luovista menetelmistä. Intuitiivinen maalaaminen tapahtuu hetkelle ja läsnäololle antautuen, itseä kuunnellen ja tunteita vapauttaen värien avulla tavoitteena löytää syvempi yhteys itseen ja rohkeutta itseilmaisuun.

 

– 180min 195e aikuiset, yksi lisähenkilö 25e. Sis alv 24% ja maalausvälineet 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Vapauttavan maalaamisen yksilöohjaus sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ohjaukseen voi tulla myös ystävän tai puolison kanssa. Ohjauksessani antaudutaan läsnäolevaksi sille, minkä on aika tulla esiin ja työstettäväksi juuri siinä hetkessä – tunteelle, minkä kykenee kannattelemaan ja minkä on valmis kohtaamaan. Luon turvallisen tilan itsensä kohtaamiselle ja oman voiman tutkimiselle. Sisäisen työn tekeminen ja omien tunteidensa käsitteleminen värien avulla voi olla hyvin voimaannuttava kokemus. Maalaamalla voi käsitellä ja työstää monenlaisia tunteita ja elämäntapahtumia, löytää syvemmän yhteyden itseensä, mutta myös pitää hauskaa ja rentoutua, joka sekin on yksi tärkeimpiä asioita, joita itselleen voi antaa.   

Annan yksilöohjausta Seinäjoella Piirin alueella sijaitsevassa ateljeessani tai asiakkaan järjestämässä tilassa Seinäjoella ja lähikunnissa (matkakulut veloitetaan erikseen). Suosittelen pidempää aikaa aikuisille. Kolme tuntia hujahtaa nopeasti, kun käydään yhdessä läpi tärkeitä elämäntapahtumia, katsellaan kortteja, tehdään mielikuva- ja hengitysharjoituksia ja päästetään luovuus valloilleen. Lyhyempi aika sopii nuorille sekä erityisasiakkaille, joilla keskittymiskyky ja tunteiden kannattelemisen voimat ovat rajallisempia. 

– 90min 120e (nuoret) sis. Alv 24% ja maalausvälineet 

– 180min 195e, yksi lisähenkilö 25e. Sis alv 24% ja maalausvälineet 

Palaute: 

“En tiedä voinko sua tarpeeksi kiittää siitä mitä teet. Mulla on nyt ihan eri lähtökohdat maalaamiseen ja siihen mistä se tulee. Oli niin oikea valinta tulla sun luo ja yksin.”  

”Sä oot kuule H E L V E T I N hyvä siinä👌🏻❤️ Siksi se on mahdollista❤️ Sun ääni, sun olemus, sun voima ja kaikki mikä sus on❤️❤️ Oot joku ihme VOIMAKENTTÄ KEIJU 🧚🏻‍♀️⚡️☄️💥🔥