Ilmaa siipiesi alle – rohkaiseva äänimaljameditaatioäänite

12,90 

Tämän äänimaljameditaatio-ohjaukseni tarkoitus on lisätä luottamustasi elämään, sen kannattelevuuteen sekä itsestään tapahtuvaan oikea-aikaisuuteen. Nouset mielikuvaharjoituksen avulla sielusi siiville ja voit vapautua mielesi luomista vankiloista sekä hellittää kontrolloimiseen ja puskemiseen pyrkivää ajattelua. Kohottavien mielikuvien ja taianomaisen äänimaailman avulla voit tuntea olosi rauhallisemmaksi ja vapautuneemmaksi.

Elementti: ILMA (muutos, eteenpäin meneminen, kohoaminen, antautuminen, irtipäästäminen, luottamus)

Kesto 15:10min

Käytä kuulokkeita tai hyvää kaiutinta parhaan kuuntelukokemuksen saamiseksi.

Kuvaus

Intuitiivisesti ohjattu äänimaljameditaatioäänite, jossa soittajana ja meditaation ohjaajana on Anne Kevätjoki. On kuin olisit läsnä live-äänimaljatilaisuudessa, musiikki ja ohjaus on tallennettu mahdollisimman autenttisesti. Kannattaa käyttää kuulokkeita tai hyvää kaiutinta parhaan kuuntelukokemuksen saamiseksi.

Mielen voima on valtava ja alitajuntamme on suorastaan aarreaitta. Meditaation ja mielikuvaharjoitusten avulla voit päästä käsiksi sisältäsi kumpuavaan viisauteen, palaat tyyneen keskukseen sisälläsi, hermostosi rauhoittuu ja ohjaudut kohti kasvua rauhan tilasta käsin. Äänimaljameditaationi tähtäävät mielen valjastamiseen hyvinvointisi eteen sekä hermoston ylikuormittuneen tilan purkamiseen. Ohjausten teemat vaihtelevat ja voitkin lukea jokaisen tuotteen kohdalta kuvauksen niiden sisällöistä. Käytän ohjauksissani hengitysharjoituksia ja mielikuvia ja niiden tukena äänimaljoja, kongia ja koshi-kelloa, joiden taianomainen äänimaailma vie sinut nopeasti kohti sisäisiä syvyyksiäsi, rentoutta ja rauhoittumista.  

Voit käyttää äänitteitä nukahtamisen tukena, ylikuormittuneen hermoston rauhoittamiseksi, säännöllisenä meditaatio-ohjauksena hyvinvointisi tueksi, sisäisen ohjauksesi löytämiseksi ja tyyneyden tilan sekä oman voiman tavoittamiseksi silloin, kun sisäinen myrsky meinaa siepata sinut aaltoihinsa. Ohjaukset sopivat myös lapsille ja nuorille ja voit käyttää niitä myös asiakastyössäsi. Äänitteeni ovat Teosto –vapaita ja toimitetaan sinulle sähköisenä tiedostona ladattavaksi laitteillesi. Suosittelen käyttämään kuulokkeita tai laadukasta kaiutinta. 

Toivon, että tilaat äänitteeni vain henkilökohtaiseen käyttöösi, käytettäväksi ainoastaan omassa taloudessasi asuvien kesken tai omassa työssäsi. 

 

Ennen kuin aloitat kuuntelemisen, varmista, että saat kuunnella meditaatio-ohjauksen rauhassa loppuun, ilman häiriötekijöitä. Ota mukava makuuasento viltin alla tai istuma-asento, selkä suorassa ja jalkapohjat lattiaa vasten, mikäli mahdollista. Meditaation jälkeen juo paljon vettä ja tue siten uudistumisprosessiasi solutasolta asti. 

HUOM! Sinun tulee kyetä kannattelemaan tunnetilojasi, kun aloitat meditoinnin eli erilaisten tunteiden kokemisen on hyvä olla sinulle tuttua ja sisäisesti turvallista. Mikäli kärsit vakavista mielenterveysongelmista (dissosiaatio/psykoositaipumus), en suosittele meditaatioäänitteiden kuuntelemista yksin. Meditaatioäänitteeni eivät korvaa terapiaa tai ammattiapua, mutta voivat toimia niiden rinnalla tukena voimaantumisprosessissasi. Älä kuuntele meditaatio-ohjauksia ajaessasi liikenteessä.