Vapauttavan maalaamisen verkko-ohjaus ’Luottamus’

29,00 

Vapauttavan maalaamisen ohjaus videotallenteena teemalla LUOTTAMUS (juurichakra) auttaa sinua purkamaan pelkoa ja epävarmuutta värien avulla ja tukee löytämään yhteyden omaan voimaasi sekä luottamusta kykyysi kannatella kaikkea sitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Maksettuasi tuotteen saat tilausvahvistuksen, jossa on OHJEET harjoituksen ohjauksen katselemiseksi.

Tuote sisältää

  • opastuksen maalausvälineistä ja -tavoista: https://www.youtube.com/watch?v=DAKy-fOk4Zk
  • vapauttavan maalaamisen idean avaamisen
  • musiikkivinkkejä maalaustyöskentelyn taustalle
  • maalaamisen teemaan johdattavan meditaatio-ohjauksen
  • opastusta itsereflektioon intuitiivisen maalaamisen ja kirjoittamisen avulla

Huom! Kyseessä on itsenäinen työskentely. Tuotteen hinta ei sisällä yksilöohjausta. Mikäli työstät syviä traumoja, hanki ammattiapua prosessin tueksi. Pidä huolta itsestäsi.

Kuvaus

Vapauttavan maalaamisen ohjaus teemalla LUOTTAMUS auttaa sinua purkamaan pelkoa ja epävarmuutta värien avulla ja tukee löytämään yhteyden omaan voimaasi sekä luottamuksen kykyysi kannatella kaikkea sitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Tähän työskentelyyn et tarvitse taiteellisia lahjoja tai maalauskokemusta, sillä kyseessä on tunnetyöskentely värien avulla eikä pyrkimys tiettyyn kuvalliseen lopputulokseen. Prosessin keskiössä on antautuminen ja tunteen ohjaama tekeminen pyrkimysten ja puskemisen sijaan. Kun pääset luovien menetelmien avulla mielesi kontrollintarpeen ohitse ja yhteyteen alitajuisen osasi kanssa, olet ytimessä. Sieltä löydät sisäisen viisautesi sekä tyyneyden.

Suosittelen akryylimaaleja, mutta mitä tahansa muitakin värejä voit käyttää. Markettivälineillä pääset hyvin alkuun, etkä tarvitse välttämättä edes siveltimiä. Voit maalata sormin tai vaikka lusikalla. Ihan oikeasti. Mitä oudommin teet, sen parempi tulee, sillä silloin voit harhauttaa mielesi ja löytää yhteyden sisäiseen lapseesi, jonka kokemusten ja tunteiden kannattelusta löydät avaimet nykyhetkeesi.

Vapauttavan maalaamisen verkko-ohjaus sisältää meditaatio-ohjauksen, joka johdattelee sinut kiinni kyseiseen teemaan ja tunteeseen, jota työstetään. Annan esimerkkimusiikkia, jota voit käyttää itsenäisen työskentelysi taustalla tueksi, mutta voit myös maalata hiljaisuudessa tai vaikka ulkona sään salliessa. Varaa rauhallista aikaa vähintään kaksi tuntia työskentelyäsi varten. Kun pääset jyvälle hommasta, lyhyempikin aika voi riittää tunnepurkuun tai toisinpäin, voit innostua maalaamaan tuntikausia.

Saat erillisenä video-ohjeena opastuksen maalausvälineisiin liittyen.  Välineohjaus löytyy Youtube-kanavaltani https://www.youtube.com/watch?v=DAKy-fOk4Zk

Meditaatio-ohjaus löytyy salasanasuojatulta verkkosivultani. Saat tilausvahvistuksen mukana linkin ja salasanan video-ohjaukseen. Voit katsoa samaa ohjausta monta kertaa. Aina itsestä löytyy uusia kerroksia työstettäväksi.

Huom! Kyseessä on itsenäinen työskentely. Tuotteen hinta ei sisällä yksilöohjausta.

Mikäli haluat minulta yksilöohjausta itsenäisen työskentelysi tueksi, voit varata ajan viestitse. Ohjaus voidaan tehdä etänä tai livenä Seinäjoella, hinta 60e/h.

Mikäli työstät syviä traumoja, hanki ammattiapua prosessin tueksi. Pidä huolta itsestäsi.